Libnet.ro
UNICEF

14:45

Italia a redus estimarile de crestere economica pentru 2019 si 2020

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Italia a redus estimarile de crestere economica pentru 2019 si 2020

Italia a redus estimarile referitoare la cresterea economica din 2019 si 2020, majorand in schimb previziunile referitoare la deficitul bugetar si datoria publica, masuri care scot in evidenta problemele cu care se confrunta coalitia populista aflata la guvernare . continuă pe Ziarul Bursa

UniCredit si Banca Mondiala reduc estimarea de crestere economica pentru Romania din cauza OUG 114! Modificarea nu este suficienta

Ordonanta 114, chiar si dupa modificare, continua sa ameninte cresterea economica, in ciuda justificarilor guvernantilor. Institutiile financiare interne si international revizuiesc in jos estimarea de crestere economica pentru Romania, sustinand ca.

BANCA MONDIALA: Ritmul de crestere economica a incetinit la 3,1%, anul trecut, in Europa si Asia Centrala

Banca Mondiala: in 2017, aproximativ 116 milioane de adulti din regiunea Europa si Asia Centrala nu aveau un cont bancar, cei mai multi traind in Rusia, Turcia, Uzbekistan, Ucraina si Romania Ritmul de crestere economica a incetinit la 3,1%, anul trecut, in Europa si Asia Centrala si se estimeaza ca va ajunge la 2,1% in 2019, in contextul incetinirii cresterii economice globale si al perspectivelor incerte, potrivit documentului Noutati economice pentru Europa si Asia Centrala Economic Update for Europe and Central Asia) al Bancii Mondiale, dat publicitatii vineri.

Vremuri grele pentru economia Romaniei: ce semnal transmite FMI

FMI nu are o prognoza optimista referitoare la economia din Romania. Fondul Monetar International are vesti proaste pentru oficialii de la Bucuresti. FMI a inrautatit prognoza de crestere economica pentru Romania. in luna octombrie a anului trecut estima o crestere economica de 3,4%, dar acum prognoza a fost revizuita in scadere, FMI anticipand un avans [] .

Cele mai cautate aptitudini profesionale pentru 2019, conform site-ului LinkedIn

Companiile nu se mai uita numai la diploma de facultate, ci si laaptitudinile potensialilor anjasi. Iata care sunt cele mai cautate skill-uri profesionle conform site-ului LinkedIn.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2525 seconds )