Libnet.ro
UNICEF

01:05

Italia: Un roman a fost impuscat in fata unui bar din Roma

B1 B1,
Italia: Un roman a fost impuscat in fata unui bar din Roma

Un roman, in varsta de 24 de ani, a fost impuscat, vineri dimineata, in jurul orei 7, in fata unui bar din Roma, Italia. Incidentul a avut loc in cartierul La Rustica, situat la periferia est al capitalei. continuă pe B1

Atac armat in Italia. Un roman a fost impuscat in fata unui bar din Roma

Un roman de 24 de ani, a fost impuscat in fata unui bar din Roma. Incidentul a avut loc intr-un cartier laturalnic al capitalei italiene, vineri dimineata in jurul orei 7. Tanarul a fost transportat de.

ATAC ARMAT in Italia: Un roman, printre victime

Un roman, in varsta de 24 de ani, a fost impuscat, vineri dimineata, in jurul orei 7, in fata unui bar din Roma, Italia. Incidentul a avut loc in cartierul La Rustica, situat la periferia est al capitalei.

VIDEO UPDATE Atac armat n SUA: Cel putin cinci persoane au fost ucise n sediului unui ziar din Annapolis, Maryland, dupa ce un barbat a tras prin usa de la intrare

Mai multe persoane si-au pierdut viata dupa ce un barbat a tras numeroase focuri de arma in apropierea sediului unui ziar din orasul Annapolis, din statul american Maryland, informeaza Fox News. UPDATE 00:05 Exista cinci persoane decedate si alte persoane care sunt grav ranite, a declarat Bill Krampf, seful interimar al politiei locale, citat de AFP. UPDATE 23:45 Politia considera ca a fost vorba de un atac al unui individ si ca nu exista suspiciuni dee un atac terorist Reuters)UPDATE 23:10 Cel putin patru oameni au fost impuscati mortal dupa ce un barbat a deschis focul la sediulunui ziar din orasul Annapolis, statul american Maryland, informeaza CBS News, citat de news. ro.

Focuri de arma la sediul unui ziar din SUA. Mai multe persoane au fost ucise - LIVE VIDEO

Un schimb de focuri s-a soldat cu mai multi morti la sediul unui jurnal din Annapolis, capitala statului Maryland, in apropiere de Washington, au informat joi media americane, transmite AFP. Autoritatea.

Atac armat la sediul unui ziar din SUA. Mai multe persoane au fost ucise - LIVE VIDEO

Un schimb de focuri s-a soldat cu mai multi morti la sediul unui jurnal din Annapolis, capitala statului Maryland, in apropiere de Washington, au informat joi media americane, transmite AFP. Autoritatea.

Factura de 360.000 de euro pentru expulzarea unui refugiat din Germania. Poate Merkel sa tina piept anti-imigrationistilor, la summitul de la Bruxelles?

Dupa o deportare nereusita, politia germana descinde intr-un lagar de prima asistenta, din Ellwangen. Politistii sunt amenintati de 150 de refugiati si se retrag. Operatiunea de proportii se incheie cu mai multe arestari. Deportarea solicitantului de azil respins are loc dupa trei zile, iar costurile operatiunii de la finele lunii aprilie se ridica la 360. 000 de euro. Acesta e doar un exemplu pe care politicienii anti-imigrationisti din Germania isi sprijina discursul. Iar in acest context fierbinte in tara sa, Angela Merkel trebuie sa faca fata unei provocari si mai mari, summitul UE pe teme de migratie, care a inceput joi la Bruxelles.

Uber a fost INTERZIS intr-un oras din Romania. Reactia companiei

Ca urmare a unei sentinte a Curtii de Apel Cluj, serviciul Uber a fost interzis in Cluj-Napoca, anuntul fiind facut de taximetristii clujeni. Dupa aproape 2 ani, cu sprijinul vostru, al colegilor din.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )