Libnet.ro
UNICEF

21:15

Italia: Un roman a murit dupa ce a sarit gardul unui parc

B1 B1,
Italia: Un roman a murit dupa ce a sarit gardul unui parc

Un roman, in varsta de 50 de ani, a fost gasit mort, luni dimineata, intr-un parc aflat in apropiere de Milano, Italia. Acesta a fost gasit mort in parcul Villa Ghirlanda din Cinisello Balsamo, la cativa . continuă pe B1

Caz incredibil in Italia! Un roman a murit, dupa ce a sarit gardul ca sa ajunga intr-un parc

Un roman, in varsta de 50 de ani, a fost gasit fara viatain parcul Villa Ghirlanda Silva din Cinisello Balsamo, in apropiere de Milano. Trupul barbatului, care avea o rana vizibila la un picior, a.

Un tanar de 19 ani a murit dupa ce a cazul de la etajul cinci al unui bloc

Un tanar de 19 ani a murit dupa ce a cazut de la etajul 5 al blocului in care locuia. Salvatorii l-au resuscitat la fata locului, dar si la spital. in ciuda eforturilor disperate, nu a mai putut fi readus.

Un tanar de 19 ani a murit dupa ce a cazut de la etajul 5 al unui bloc din centrul Iasului. Baiatul abia intrase la facultate

Reprezentantii Politiei Iasi au deschis o ancheta pentru a descoperi daca este vorba despre un accident sau de o sinucidere.

DOLIU in lumea sportului! Un fotbalist A MURIT dupa ce a fost iNJUNGHIAT in OCHI la o petrecere. Avea doar 21 de ani... (FOTO)

Lumea sportului este in doliu! Un fotbalist columbian, in varsta de doar 21 de ani, a murit intr-un mod cumplit. Leyder Ortiz Palacios era component al echipei Orsomarso Sportivo Clube, a incetat din viata,.

DOLIU in lumea muzicii: A MURIT dupa o operatie pe CORD DESCHIS! Fanii sunt devastati

Marty Balin Martyn Jerel Buchwald), cofondator al trupei Jefferson Airplane, a murit la varsta de 76 de ani. Printre titlurile celebre de pe albumul Surrealistic Pillow 1967) - unul dintre marile succese ale.

Tragedie in Turcia: Trei romani au murit dupa ce microbuzul ce ii preluase de la aeroport s-a izbit de un copac (VIDEO)

Vacanta in Turcia s-a incheiat brusc si tragic pentru o familie de romani. Doi soti impreuna cu fiica lor au murit chiar in drumul spre hotel, dupa ce microbuzul ce ii preluase de la aeroport s-a izbit.

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2092 seconds )