Libnet.ro
UNICEF

14:15

Italia-Romania 2-2. Egal de prestigiu pentru trupa lui Iordanescu

Antena3 Antena3,
Italia-Romania 2-2. Egal de prestigiu pentru trupa lui Iordanescu

Bogdan Stancu a deschis scorul in prima parte a jocului, in minutul 8, cind a profitat de o gafa a lui Darmian, scrie gsp. ro. De la jumatatatea primei reprize italienii au controlat jocul fara prea multe. continuă pe Antena3

Italia - Romania 2-2: egal superb, dupa un meci in care Iordanescu a vrut sa pacaleasca fotbalul o repriza intreaga

Tricolorii au incheiat 2015 cu un amical in care au avut o evolutie pozitiva in primele 45 de minute. in startul partii secunde insa, Generalul a slabit echipa prin mutarile sale, iar rezultatul s-a vazut pe teren.

Italia - Romania 2-2 / Curaj si atitudine in drumul spre Euro 2016

Romania a inceput frumos campania de pregatire pentru Euro 2016, reusind un rezultat de egalitate, 2-2, cu nationala Italiei, pe Renato Dall'Ara din Bologna. Tricolorii au deschis repede scorul prin Bogdan Stancu min 7) care a profitat de o greseala mare a apararii italiene si a inscris cu un sut plasat. Italia a dominat categoric inceputul de repriza secunda reusind sa intoarca scorul prin Marchisio min 55-penalti) si Gabiadini min 66). Schimbarile facute de Iordanescu au impulsionat jocul tricolorilor pe final, Maxim a centrat, Chiriches a trimis perfect cu capul, Sirigu respinge, iar Florin Andone min 88) impinge mingea in plasa din 2 metri reusind primul sau gol la nationala. Superba atmosfera facuta de romani in tribune: Romania, Romania si Euro 2016 pare acum mai promitator.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )