Libnet.ro
UNICEF

00:07

Italia spera ca statele membre UE vor redeschide granitele pentru cetatenii ei pe 15 iunie

Adevărul Adevărul,
Italia spera ca statele membre UE vor redeschide granitele pentru cetatenii ei pe 15 iunie

Luigi Di Maio, ministrul italian de Externe, a declarat sambata ca Italia spera ca statele membre UE vor redeschide granitele pentru cetatenii ei pe 15 iunie, informeaza Reuters. continuă pe Adevărul

Coronavirus |Spania relaxeaza si mai mult masurile, dar nu va redeschide granitele pentru turistii straini inainte de 1 iulie

Spania va relaxa si mai mult, de luni, masurile restrictive impuse pentru a stopa raspandirea noului coronavirus in cele doua orase principale ale sale, Madrid si Barcelona, dar nu va redeschide granitele.

Italia: Cum a reusit cea mai afectata tara din Europa sa scape de Covid-19 si cand isi va deschide din nou granitele pentru turisti

La trei luni de la pandemia de Covid-19, Italia isi deschide din nou granitele pentru salvarea sezonului estival. Acesta tara a fost cea mai puternic afectata dintre toate statele europene denoul.

Coronavirus |Comisia Europeana doreste ca statele membre sa isi deschida frontierele pana la sfarsitul lunii iunie

Comisia Europeana doreste ca statele membre ale Uniunii Europene sa renunte la controalele care au loc la frontiere interne. Masurile restrictive si interdictiile de calatorie adoptate pentru a stopa.

Vela, in videconferinta la Consiliul JAI: Masurile de relaxare, luate in coordonare cu toate statele membre UE

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a afirmat, vineri, intr-o videoconferinta organizata cu prilejul reuniunii informale a Consiliului JAI, ca in special in aceasta perioada in care a inceput relaxarea restrictiilor este necesar ca orice astfel de masura sa fie luata in coordonare cu toate statele membre ale Uniunii Europene si cu luarea in considerare a situatiei epidemiologice specifice la nivel local, potrivit Agerpres. Comisia Europeana a anuntat joi ca doreste ridicarea tuturor restrictiilor la frontierele interne ale UE pana la sfarsitul lui iunie.

Italia isi redeschide granitele. Turistii si localnicii nu vor mai intra in carantina

Daca pana de curand Italia era cea mai afectata tara din Europa din cauza infectiei cu COVID-19, in ultimul timp a inregistrat o scadere considerabila a numarului de infectari si au fost luate masuri de relaxare a restrictiilor.

Spania isi redeschide granitele turistilor straini de la 1 iulie

Turistii vor putea vizita din nou Spania de la inceputul lunii viitoare, potrivit purtatoarei de cuvant a guvernului Maria Jesus Montero, care a spus ca granitele vor incepe sa se deschida calatorilor straini incepand de pe 1 iulie, relateaza Reuters si BBC.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3596 seconds )