Libnet.ro
UNICEF

20 Mai.

Italia, zguduita din nou. Un seism cu magnitudinea 6,5 a avut loc in apropiere de Roma

B1 B1,
Italia, zguduita din nou. Un seism cu magnitudinea 6,5 a avut loc in apropiere de Roma

UPDATE: Magnitudinea cutremurului a fost revizuita la 6,5, dupa ce initial fusese precizata la 7,1. inca trei cutremure mai mici au avut loc dupa cutremurul initial. Urmatoarele seisme au avut 4,6,. continuă pe B1

Italia, zguduita din nou. Un seism cu magnitudinea 6,5 a avut loc in apropiere de Roma (FOTO, VIDEO)

UPDATE: 10 persoane au fost ranite in urma cutremurului. UPDATE: Magnitudinea cutremurului a fost revizuita la 6,5, dupa ce initial fusese precizata la 7,1. inca trei cutremure mai mici au avut.

Guvernatorul BNR cere din nou bancilor sa renunte la tupeu si la aroganta

Guvernatorul Bancii Nationala a Romaniei BNR) Mugur Isarescu a cerut, din nou, ieri, bancilor, sa renunte la tupeu si la aroganta si sa fie mai apropiate de clienti si de angajati.

CCR amana din nou o decizie privind recunoasterea casatoriilor intre homosexuali

Curtea Constitutionala a amanat din nou, joi, luarea unei decizii asupra exceptiei de neconstitutionalitate ridicata de un cuplu de homosexuali in privinta Codului Civil, care interzice recunoasterea.

CCR amana din nou decizia pe tema casatoriilor gay

ACTUALIZARE 14:30 Curtea Constitutionala a amanat din nou decizia in privinta cererii de recunoastere a casatoriilor gay ----- Recunoasterea casatoriilor intre persoane de acelasi sex este discutata, astazi, de Curtea Constitutionala a Romaniei CCR), transmite Digi24.

Italia, zguduita de un nou cutremur: magnitudinea a fost peste cea inregistrata la Amatrice

Un cutremur cu magnitudinea de 6,5 pe scara Richter s-a produs in centrul Italiei, a anuntat cotidianul italian La Repubblica. Initial, USGS estimase magnitudinea la 7,1, iar adancimea epicentrului la 108 kilometri.

Justitia germana se confrunta din nou cu cazul copiilor-hoti din Romania

La Berlin a inceput vineri cel de-al treilea proces din cadrul celei mai mari actiuni a fortelor de ordine europene, indreptate impotriva furtului de buzunare organizat. Leonard C. 37 de ani) si Cristina T. 35 de ani), acuzatii din procesul care a inceput in capitala Germaniei, ar fi trimis la furat minori, precum si propriii copii. Parintii de origine roma, provenind din Iasi, si-ar fi instigat copiii la furt si i-ar fi controlat zilnic, prin telefon, recurgand la somatii continue si amenintari, dupa cum se mentioneaza in rechizitoriul procuraturii.

Cotatia futures a aurului tinde din nou, spre teritoriu pozitiv

Dupa jumatate din programul de tranzactionare, sedinta de la mijlocul saptamanii se anunta una ceva mai buna comparativ cu ziua precedenta, cand s-a inregistrat cel mai slab rezultat de pana acum din octombrie.

ştiri de la B1

actualitate, 20 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )