Libnet.ro
UNICEF

10:45

IT-istii romani au cele mai mici salarii din regiune

Hotnews Hotnews,
 IT-istii romani au cele mai mici salarii din regiune

Cele mai mari salarii din regiune pentru cei care lucreaza in IT le incaseaza specialistii din Estonia, a caror medie salariala neta este de 1. 567 de euro pe luna, potrivit eJobs. Ei sunt urmati de cei Slovenia, cu 1. 341 de euro lunar, cei din Cehia, cu 1. 289 de euro si cei din Slovacia, care castiga, in medie, 1. 159 de euro. continuă pe Hotnews

IT-istii romani au cele mai mici salarii din regiune

Peste 3. 000 de joburi in IT sunt vacante in prezent in Romania, angajatorii oferindu-le salarii atractive, raportat la veniturile ce pot fi obtinute in alte domenii, dar mai mici decat cele din statele vecine, se arata intr-un studiu de piata realizat de eJobs.

Una buna, alta rea: IT-istii romani, cei mai bine platiti din tara, dar cu cele mai mici salarii din regiune

De multi ani deja, IT-istii se numara printre cei mai bine platiti angajati din Romania, insa, prin comparatie cu specialistii din regiune, salariile de peste 800 de euro ale romanilor se claseaza pe ultimul loc.

Manuela Harabor are un copil cu autism si este o mama singura. Cum a ajuns sa arate una dintre cele mai frumoase femei din Romania

Manuela Harabor are un copil cu autism si este o mama singura, la 51 de ani. Actrita care a jucat in peste 20 de filme a facut dezvaluiri despre viata de familie si a vorbit despre tatal fiului ei, care in acest moment ii plateste pensie alimentara. Manuela Harabor are un copil cu autism si .

Cele mai sigure locuri din avion, dezvaluite: unde e cel mai bine sa stai

Cei de la KLM India au fost nevoiti sa-si ceara scuze, dupa ce au postat pe Twitter care sunt cele mai sigure locuri din avion in timpul unei prabusiri. in cazul in care mergi cu avionul,.

Avengers: Endgame a detronat Avatar si a devenit filmul cu cele mai mari incasari din istorie

Productia Marvel Studios Avengers: Endgame Razbunatorii: Sfarsitul jocului a devenit lider in topul filmelor cu cele mai mari incasari din istorie, titlu detinut anterior de lungmetrajul Avatar, de James Cameron, potrivit Variety, citata de Mediafax.

EJOBS: IT-stii romani castiga cel mai putin din regiune

Cele mai mari salarii din regiune pentru cei care lucreaza in IT le incaseaza specialistii din Estonia, a caror medie salariala neta este de 1. 567 de euro pe luna, potrivit comparatorului salarial Paylab, lansat in Romania de eJobs. ro. Sunt urmati de cei Slovenia, cu 1. 341 de euro lunar, cei din Cehia, cu 1. 289 de euro si cei din Slovacia, care castiga, in medie, 1. 159 de euro, se arata intr-un comunicat al eJobs.

Filmul cu cele mai mari incasari din istorie: a depasit Avatar,campion al box office-ului timp de zece ani VIDEO

O productie Disney-Marvel a generat incasari de aproximativ trei miliarde de dolari, la nivel global, devenind astfel filmul cu cele mai mari incasari din istorie, potrivit boxofficemojo. com.

Alpinistul Alex Gavan a cucerit unul dintre cele mai inalte varfuri din lume. Tricolorul romanesc, arborat la peste 8.000 de metri altitudine

Alpinistul roman Alex Gavan a cucerit, pe 18 iulie, varful Gasherbrum din muntii Karakorum, Pakistan, amplasand astfel tricolorul la peste 8. 000 de metri altitudine, potrivit dcnews. ro.

Cele mai prost platite joburi de IT din Europa de Est sunt in Romania

Angajatii din sectorul IT care lucreaza in Romania au cele mai mici salarii comparativ cu specialist.

Avatar nu mai este filmul cu cele mai mari incasari din istoria cinematografului: Cine a detronat pelicula lui James Cameron

Avengers: Endgame, filmul cu supereroi regizat de fratii Joe si Anthony Russo care a avut un buget de 500 de milioane de dolari, a devenit duminica pelicula cu cele mai mari incasari din istoria.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )