Libnet.ro
UNICEF

18:45

ITP 2020. Atentie, soferi! Ce reguli se aplica pentru inspectia tehnica periodica in acest an

Playtech Playtech,
ITP 2020. Atentie, soferi! Ce reguli se aplica pentru inspectia tehnica periodica in acest an

Inspectia tehnica periodica ITP) este evaluarea care trebuie realizata la un anumit interval de timp, pentru fiecare autoturism. Fara aceste verificari, conducatorii auto risca sa fi sanctionati daca sunt gasiti ca circula pe drumurile publice din Romania. Din acest motiv, romanii trebuie sa fie atenti la schimbarile care au intrat in vigoare de la inceputul . continuă pe Playtech

Atentie, soferi! Ce poti pati acum daca te opresc politistii in trafic

Sistemul Body-cam va fi prezent pe fiecare politist. Afla acum cum vor putea beneficia politisti de probe audio-video de fiecare data cand opresc un sofer! Sistemul inregistreaza si filmeaza fiecare convorbire ce va avea loc intre sofer si politist. Ce vor putea pati soferii in tafic? Daca pana acum nu existau dovezi cand un politist .

Horoscop TAROT lunar FEBRUARIE 2020. Mesajul cartilor de tarot pentru toate zodiile

Horoscop TAROT lunar. Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora. In total, 78 de carti menite sa-ti dezvaluie adevarul divin. Cartile din Arcana Majora nu apartin niciunei culori si semnifica mai mult chestiuni de zi cu zi. In aceste carti se ascund marile lectii, marile schimbari si adevarata dezvoltare a spiritualitatii umane.

Horoscop DRAGOSTE pentru azi, JOI 30 ianuarie 2020. Dragostea pluteste in aer pentru gemeni! Tensiuni pentru alta zodie

Horoscop zilnic dragoste. Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, JOI 30 ianuarie 2020. Ultimele zile din luna ianuarie sunt fara mari evenimente astrale insa cu o energie destul de intensa si orientata spre actiune. Nu avem inca planete retrograde, toate sunt in miscare directa, iar Luna este in Berbecul cel plin de initiativa si impuls. Deci si noi avem multe de facut.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )