Libnet.ro
UNICEF

00:07

Iubita lui Liviu Dragnea, imagini virale pe Instagram: Am ramas socata pana in ziua de azi!

Antena3 Antena3,
Iubita lui Liviu Dragnea, imagini virale pe Instagram: Am ramas socata pana in ziua de azi!

Irina Tanase, iubita fostului lider PSD, Liviu Dragnea, a publicat un Instastory care, in scurt timp, a devenit viral. continuă pe Antena3

VIDEO Irina Tanase, ironii pentru fanii de pe Instagram despre relatia ei cu Liviu Dragnea: Mami, Liviu este mai mare decat tata?

Irina Tanase, iubita lui Liviu Dragnea, incarcerat din mai 2019 la Penitenciarul Rahova, a postat pe contul ei de Instragram un instastory in care, intr-un dialog cu mama ei, raspunde ironic unor intrebari legate de relatia cu fostul lider al PSD.

Cum arata soacra lui Liviu Dragnea. Irina Tanase a facut publice imaginile neasteptate

Relatia dintre Liviu Dragnea si Irina Tanase a reusit sa uimeasca pe toata lumea, cu atat mai mult cu cat pedeapsa cu inchisoarea pe care o efectueaza fostul lider PSD nu a reusit sa-i desparta, acestia reusind sa se intalneasca in mod constant. Cum arata soacra lui Liviu Dragnea Liviu Dragneaa inceput relatia cu Irina .

Cum arata vila uriasa a lui Liviu Dragnea, din localitatea natala. Oamenii sunt socati cand vad asta

Fostul lider al social-democratilor a mostenit casa parintilor lui, care este situata in satul Pleasov , din comuna Saelele, judetul Teleorman, acesta fiind si locul in care a copilarit fostul politician. Cum arata vila uriasa a lui Liviu Dragnea, din localitatea natala Liviu Dragnea a mostenit o avere de la parintii sai, mai exact un .

Mama Irinei Tanase, declaratii halucinante despre RELATIA tinerei cu LIVIU DRAGNEA (FOTO, VIDEO)

Liviu Dragnea va fi cu siguranta socat cand va avea ocazia sa vada gestul iubitei sale. Tanara a postat, in mediul online, un dialog cu mama sa. Discutiile fac referire la relatia Irinei cu fostul sef al.

Impact.ro: Dezvaluiri in premiera despre socrii lui Liviu Dragnea. Sunt mai tineri decat fostul lider PSD

Relatia dintre Liviu Dragnea si Irina Tanase a reusit sa uimeasca pe toata lumea, cu atat mai mult cu cat inchisoarea pe care o efectueaza fostul lider PSD nu a reusit sa-i desparta, acestia reusind sa se intalneasca in mod constant. La fel de mirati au fost si parintii Irinei, atunci cand cei doi au .

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )