Libnet.ro
UNICEF

17:45

Iubita lui Liviu Dragnea, operata pentru a patra oara

Antena3 Antena3,
Iubita lui Liviu Dragnea, operata pentru a patra oara

Irina Tanase a trecut prin a patra interventie chirurgicala. Iubita lui Liviu Dragnea a avut parte de o operatie riscanta, la o clinica din Turcia. continuă pe Antena3

Iubita lui Liviu Dragnea, la un pas de moarte pe masa de operatie. Ce s-a intamplat recent cu Irina Tanase

Se pare ca lucrurile nu merg bine in lumea lui Liviu Dragnea. Dupa ce i s-a refuzat eliberarea din inchisoare, si dupa ce au circulat zvonuri ca viitoarea sotie isi cam face de cap, singurica, mai nou a iesit la iveala ca Irina Tanase a fost la un pas de moarte, conform celor de la .

Elena Basescu, pregatita sa devina mama pentru a patra oara. Cum s-a dat singura de gol

Elena Basescu, fiica cea mica a fostului presedinte al Romaniei, Traian Basescu, este pregatita sa devina mama pentru a patra oara. Cum s-a dat de gol? Elena Basescu, pregatita sa devina mama pentru a patra oara Elena Basescu a fost europarlamentar intre 2009 si 2004 si fotomodel, dar economist la baza. Cum ascensiunea politica a .

POVESTEA UNEI POZE. Ludovic Orban: Crin Antonescu mi-a cerut sa ies la conferinta imbracat in geaca rosie. Nu am facut-o, pentru ca mi-ar fi fost rusine tot restul vietii (VIDEO)

Ludovic Orban a explicat, chiar de la tribuna Parlamentului, ce s-a intamplat in 2009, cand a fost fotografiat purtand o geaca rosie, culoarea PSD, iar Liviu Dragnea o geaca galbena, culoarea PNL. Orban.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )