Libnet.ro
UNICEF

07:00

Iubita nepotului lui Elvis Presley are un mesaj sfasietor dupa moartea acestuia

Adevărul Adevărul,
Iubita nepotului lui Elvis Presley are un mesaj sfasietor dupa moartea acestuia

Diana J. Pinto, iubita lui Benjamin Keough, are un mesaj ravasitor. Pentru cel mai frumos baiat pe care l-am vazut, a scris Diana pe contul ei de Instagram. Tu dadeai lumina tuturor celor din jur in secunda in care paseai in camera, continua mesajul ei despre Benjamin, care s-a sinucis chiar la petrecerea de ziua ei. continuă pe Adevărul

Mesajul iubitei nepotului lui Elvis Presley dupa ce acesta s-a sinucis. Da-mi, te rog, putere sa pot continua pentru ca nu stiu cum sa traiesc fara tine (FOTO)

Iubita lui Benjamin Keough, Diana J. Pinto, i-a adus un tribut acestuia pe contul ei de Instagram. Alaturi de un mesaj emotionant, tanara a publicat mai multe fotografii cu ea si nepotul lui Elvis Preley, plus un cl.

Smiley, mesaj categoric dupa infectarea Andreei Esca. Ce dezvaluiri a facut

Andrei Tiberiu Maria, cunoscut sub numele de scena Smiley s-a nascut pe data de 27 iulie 1983 la Pitesti in judetul Arges. Acesta si-a inceput cariera in anul 2001 alaturi de CRBL in trupa Simplu. Smiley, mesaj categoric dupa infectarea Andreei Esca. Ce dezvaluiri a facut in urma declaratiei facute de Andreea Esca, acesta a .

Ce pensie are Petre Roman, dupa 30 de ani de la Revolutie. Cat castiga acum fostul premier

Primul premier postdecembrist, Petre Roman, este intr-o forma fizica buna, desi a ajuns la 74 de ani, noua viata de familie ii prieste si are si o pensie la care multi batrani de varsta lui doar viseaza.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )