Libnet.ro
UNICEF

18:00

Iulia Albu, data afara din grupurile de mamici de la scoala

ADPM ADPM,
Iulia Albu, data afara din grupurile de mamici de la scoala

Iulia Albu este de parere ca e o dovada de snobism sa iti dai copilul la o scoala privata, astfel ca a ales ca fiica ei, Mikaela, sa urmeze cursurile unei scoli de stat. Afla cum a fost vedeta data afara din grupurile de mamici de la scoala! . continuă pe ADPM

Iulia Albu, umilita de mamicile de la scoala fiicei sale. Ce au putut sa ii faca

Iulia Albu a dat-o pe fiica ei, Mikaela, la o scoala de stat si se declara foarte multumita de felul in care se prezinta cadrele didactice. insa, desi micuta nu are probleme cu colegii, sau de alta natura, diva a marturisit au existat mici tensiuni de-a lungul timpului chiar din cauza ei. De ce au .

Iulia Albu, umilita la maxim! Fostul sau sot, Mihai Albu dezvaluiri din interior. Momente jenante

Razboiul dintre Iulia Albu si Mihai Albu continua, iar cei doi nu ezita sa apeleze la presa ori de cate ori apar noi neintelegeri intre ei. Desi sunt divortati de ani buni, scandalurile se tin lant, iar la mijloc pica de fiecare data fetita lor, Mika.

Iulia Albu, decizie surpriza. Ce masura a luat pentru fata ei

Iulia Albu este una dintre cele mai dezinvolte vedete de la noi, avand curajul de a fi diferita intr-o lume inca destul de conformista. Totodata, aceasta nu se teme sa-si expuna personalitatea, chiar daca este constienta de faptul ca va deranja. Lipsita de modestie si cu un fel de a fi ironic, Iulia chiar este .

A stat opt zile la Terapie Intensiva si recunoaste ca nu va uita prea curand experienta: Cel mai urat cosmar este sa vezi cum unul cate unul sunt scosi pe targa, afara din salon, dupa ce au murit. Ma rugam la Dumnezeu sa nu fiu eu urmatorul

A stat opt zile internat la Terapie Intensiva la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi, dar barbatul de 51 de ani recunoaste ca nu va uita prea curand acea perioada. Si asta pentru ca s-a temut in orice.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )