Libnet.ro
UNICEF

17:00

Iulia Albu isi da iar in judecata sotul, din cauza Revelionului. Ce ar fi facut Mihai Albu, de fapt

Playtech Playtech,
Iulia Albu isi da iar in judecata sotul, din cauza Revelionului. Ce ar fi facut Mihai Albu, de fapt

Dupa un scandal urias si amenintari cu pistolul chiar in Ajunul Craciunului, Iulia Albu isi da iar in judecata sotul. De data asta din cauza Revelionului. Vedeta de la Pro TV a spus tuturor ce ar fi facut Mihai Albu, de fapt, in noaptea dintre ani, in prezenta fiicei lor, Mikaela. Iulia Albu, din nou . continuă pe Playtech

De ce l-a dat Iulia Albu in judecata pe Mihai Albu. Detaliile din dosar au fost publicate

S-a aflat de ce l-a dat Iulia Albu in judecata pe Mihai Albu. Detaliile din dosar au fost publicate. Cei doi au divortat in 2012 si nici la 9 ani de la despartire Iulia si Mihai Albu nu sunt in relatii bune. De asemenea, cei doi au impreuna o fetita, pe Mikaela. Iulia Albu a .

Ce a spus Iulia Albu despre Andreea Balan. Nu a avut mila deloc, cand a vazut-o asa

Daca e marti, atunci Iulia Albu vine la emisiunea lui Catalin Maruta, pentru a comenta tinutele vedetelor din Romania. Ca de fiecare data, comentariile fashion editorului au fost acide, pe alocuri. Ce a spus Iulia Albu despre Andreea Balan Iulia Albu este o prezenta constanta in emisiunea lui Catalin Maruta, de la Pro TV. Dar .

Motivul pentru care Andreea Antonescu nu a divortat nici acum, desi nu isi mai iubeste sotul

Andreea Antonescu a anuntat despartirea de tatal fetitei ei, Traian Spak, in urma cu un an, cu mentiunea ca in cel mai scurt timp va depune si actele de divort. De atunci, artista nu a mai parasit Romania, precum o facea adesea cand era casatorita, dat fiind ca sotul are afaceri in America. De la .

DIN CAUZA NOII VARIANTE A VIRUSULUI SARS - COV-2 Danemarca isi inchide frontierele pentru sud-africani

Danemarca isi va inchide frontierele pentru cetatenii sud-africani din cauza circulatiei in aceasta tara a unei noi variante a virusului SARS-CoV-2, au anuntat autoritatile daneze marti seara.

Artistul roman care a pierdut tot din cauza lui Jador. Ce s-a intamplat intre cei doi

Un artist roman a pierdut tot din cauza celebrului cantaret de manele. Ce s-a intampla intre acesta si actualul concurent de la Survivor? Unde s-au intalnit acestia pentru prima data si de la ce a pornit scandalul intre ei? Artistul roman care si-a ratat cariera din cauza lui Jador Hamude si-a ratat cariera din cauza .

Politistii romani, anchetati din cauza aplicatiei Whatsapp. Situatie ireala in Romania anului 2021

Comunicarea prin intermediul aplicatiilor de mobil a devenit un gest banal si comun. Fiecare dintre noi apelam la aceasta forma de comunicare pentru ca este mai rapida. Dar este si atat de sigura pe cat credem? intrebarea este legitima, mai ales daca vorbim de comunicarea intre politisti. Conform unor date, Whatsapp, de exemplu, nu este .

Premiile Grammy, amanate din cauza exploziei de cazuri COVID in Los Angeles. Urmeaza si celelalte gale?

Premiile Grammy ar fi trebuit sa fie primul eveniment important al anului in Statele Unite. Gala a fost amanata in cauza exploziei de cazuri COVID in Los Angeles. Urmeaza si celelalte gale? .

Gala Premiilor Grammy, amanata din cauza pandemiei

Premiile Grammy 2021 au fost amanate din cauza preocuparilor legate de coronavirus, spun organizator.

Recensamantul populatiei a fost amanat. Din cauza pandemiei, va avea loc in 2022

Recensamantul populatiei din Romania, care trebuia sa se desfasoare in februarie 2021, va fi amanat pana in2022, din cauza riscurilor pe care le presupune colectarea de informatii la domiciliu, in.

Cum a ratat Ianis Hagi 15 milioane de euro. Banii, pierduti din cauza tatalui sau

Dupa un sezon de mare succes la Glasgow Rangers, echipa din Scotia, s-a aflat cum a ratat Ianis Hagi un contract de 15 milioane de euro. Mai mult, banii au fost pierduti din cauza tatalui sau. Ianis Hagi a pierdut 15 milioane de euro Fiind considerat unul dintre cei mai buni jucatori de fotbal de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )