Libnet.ro
UNICEF

06:30

Iulia Albu, scandal monstru cu Andreea Banica. Catalin Maruta, obligat sa paraseasca propria emisiune

Antena3 Antena3,
Iulia Albu, scandal monstru cu Andreea Banica. Catalin Maruta, obligat sa paraseasca propria emisiune

Un nou razboi s-a iscat in showbiz, dupa ce cantareata Andreea Banica a desfiintat-o pe Iulia Albu, in emisiunea lui Catalin Maruta. Cateva zile mai apoi, fashion editorul i-a dat replica in aceeasi emisiune. Catalin Maruta nu a scapat nici el de gura Iuliei Albu si a parasit propria emisiune pentru a evita un conflict. continuă pe Antena3

Iulia Albu, umilinta totala in emisiunea lui Maruta. Ce i-a facut sotul Andrei, dupa ce a continuat razboiul cu Andreea Banica

Iulia Albu duce razboi dupa razboi. Dupa acuzatiile aduse Andreei Banica, intre fashion editor si Catalin Maruta s-a lasat cu scantei. Andreea Banica a facut-o pe Iulia Albu perversa si prefacuta Invitata in urma cu cateva zile la emisiunea La Maruta, Andreea Banica a caracterizat-o pe fosta sotie a lui Mihai Albu ca fiind prefacuta, .

Iulia Albu se pregateste de nunta. Cine este iubitul ei secret si cum i-a cucerit inima

Dupa o perioada tensionata si o serie de scandaluri cu fostul sot, designerul Mihai Albu, in viata Iuliei se pare ca a rasarit soarele. Vedeta a facut anuntul mult asteptat de toata lumea si a oferit.

Scandal monstru! Spitalul orasului Gaesti transformat in spital COVID: Vom muri acasa!. Reactia autoritatilor

Scandal la Spitalul Orasenesc Gaesti. Decizia de a transforma spitalul in unitate COVID, i-a scos pe medici in strada, dar a revoltat si cetatenii judetului Dambovita. Cadrele medicale spun ca nu pot asigura si urgentele si sectiile pentru coronaviurs, deoarece sunt putini si nu exista circuite epidemiologice in cadrul spitalului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,193 seconds )