Libnet.ro
UNICEF

19:30

Iulia Vantur, in instanta. Motivul pentru care i s-a intentat proces iubitei lui Salman Khan

Playtech Playtech,
Iulia Vantur, in instanta. Motivul pentru care i s-a intentat proces iubitei lui Salman Khan

Vestea ca Iulia Vantur e data in judecata i-a socat pe fanii acesteia. Care este motivul pentru care iubita lui Salman Khan urmeaza sa se prezinte in instanta? Iulia Vantur, in instanta! Care este motivul? Iulia Vantur are probleme in Romania! Cunoscuta fosta prezentatoare tv a fost data in judecata si risca sa piarda zestrea . continuă pe Playtech

Motivul pentru care femeile poarta fusta. Forma conica si legatura cu fertilitatea

Din antichitate, fusta si rochia erau considerate principalul atribut al feminitatii insa motivul pentru care femeile le poarta este de natura mistica.

Motivul pentru care noul coronavirus se raspandeste atat de lent in Africa. Expertii in sanatate sunt uluiti!

Noul coronavirus a inceput sa se raspandeasca rapid in intreaga lume si toate statele fac tot ce le sta in putinta sa limiteze efectele devastatoare pe care le poate avea acest virus.

Cum arata prima sotie a lui Gica Hagi. Motivul halucinant pentru care a divortat de ea

Cel mai bun fotbalist roman al tuturor timpurilor, Gica Hagi, are doi copii cu actuala sotie, Marilena. Putini stiu insa cum arata prima sotie a lui Gica Hagi si care e motivul halucinant pentru care a divortat de ea. Cum arata prima sotie a lui Gica Hagi. Motivul halucinant pentru care a divortat de ea .

Acestea sunt motivele pentru care orice parinte ar trebui sa isi lase copilul sa greseasca

Traim intr-o lume rea, intr-o lume fara iubire, o lume in care invidia si ura ne guverneaza de la mic la mare. Cu toate acestea, exista cineva care doreste tot binele din lume copiilor lor, acestia fiind parintii. Pentru ca vor sa ii fereasca de tot ce e rau, insasi parintii ajung sa lase urme .

Cine a fost Maria Eleonora, regina nebuna a Suediei. Motivul pentru care i s-a interzis sa-si creasca unicul copil

Frumoasa, imatura, eleganta, geloasa, vulcanica, instabila sunt doar cateva dintre adjectivele care au definit-o pe Maria Eleonora de Brandenburg, o printesa germana care a trait intre 1599 si 1655 si care a devenit regina consoarta a Suediei. Viata ei a fost o combinatie de melodrama, tragedie, mister si aventura, presarata cu momente de comedie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )