Libnet.ro
UNICEF

14:45

Iulian Iancu, discurs in Parlament despre legea offshore: Invesitorii nu vor sa dea un dolar in plus fata de redeventa/ De ce sa plece din tara cand au toate conditiile? Miza este de 13,5 miliarde de dolari (VIDEO)

B1 B1,
Iulian Iancu, discurs in Parlament despre legea offshore: Invesitorii nu vor sa dea un dolar in plus fata de redeventa/ De ce sa plece din tara cand au toate conditiile? Miza este de 13,5 miliarde de dolari (VIDEO)

Presedintele comisiei pentru industrii si servicii din Camera Deputatilor, Iulian Iancu, a facut un apel in plenul Parlamentului la dezbaterea privind legea offshore care alesii sa fie uniti privind acest. continuă pe B1

Statul roman s-a dus la negocierile privind gazul din Marea Neagra FARA studii fundamentale. Nicusor Dan, despre Legea Offshore: O iresponsabilitate colectiva fata de viitorul tarii

Nicusor Dan trage un semnal de alarma privind pierderile aduse statului roman de modificarile aduse la Legea offshore. Mai mult, deputatul sustine ca reprezentantii romani au mers la negocierile cu companiile.

Liviu Dragnea, despre legea offshore: PSD isi va sustine in continuare pozitia

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca nu prea a inteles de ce nu s-a intrunit majoritatea pentru ca legea offshore sa fie votata in plenul forului legislativ, adaugand ca.

Tariceanu, despre legea Offshore: Am fost luati pe nepregatite / Nu avem o disputa pe fond cu PSD, e o chestiune de procedura

Liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat miercuri ca parlamentarii sai au fost luati pe nepregatite in cazul amendamentelor propuse de PSD la legea Offshore, care a fost retrimisa la comisie, la cererea - surprinzatoare, avand in vedere pozitionarile precedente - a UDMR.

Iulian Iancu despre noua modificare a Legii offshore: Statul romn iese cstigator din aceasta batalie

Deputatul PSD Iulian Iancu, presedintele Comisiei de industrii a Camerei Deputatilor, sustine ca prin modificarea modului de impozitare a veniturilor suplimentare din Legea offshore, cele facute in Comisiile reunite, statul roman obtine mai multe avantaje decat inainte, mentionand care sunt acestea, potrivit Mediafax.

Se manifesta lipsa de solidaritate in fata unui proiect de o importanta cruciala

Deputatul PSD Iulian Iancu a declarat astazi ca toti parlamentarii sunt chemati sa fie solidari in fata celui mai important proiect din ultimii 30 de ani pentru Romania si anume legea offshore.

Un proiect esential, tratat cu lipsa de solidaritate

Deputatul PSD Iulian Iancu a declarat astazi ca toti parlamentarii sunt chemati sa fie solidari in fata celui mai important proiect din ultimii 30 de ani pentru Romania si anume legea offshore.

LIVE TEXT Dezbateri aprinse n Camera Deputatilor pe legea offshore: Opozitia acuza ca soarta legii este decisa de un singur om, Liviu Dragnea/ Varujan Vosganian (ALDE) critica dur modul n care se discuta legea: ALDE nu participa la aceasta dezbatere care

Comisiile pentru industrii, pentru buget si cea pentru administratie de la Camera Deputatilor s-au reunit marti pentru dezbaterea Legii offshore. inca de la inceputul sedintei, deputatii din opozitie a acuzat PSD ca dezbaterile nu au loc intr-o maniera corecta si transparenta, mai ales in conditiile in care amendamente importante au ajuns in comisii cu foarte putin timp inainte de a fi discutate. Deputatii de la USR si PNL mai acuza ca soarta legii este decisa de un singur om: Liviu Dragnea. 30 Varujan Vosganian a parasit sala/ Discutiile continua fara cei de la ALDEUPDATE 16. 20 Discutii contradictorii intre Varujan Vosganian ALDE) si Iulian Iancu PSD). Varujan Vosganian ALDE) critica foarte dur modul in care se poarta aceste dezbateri, spune ca va cere in plen retrimiterea legii in comisiiUPDATE 16. 15 Iulian Iancu decide continuarea dezbaterilor pe articole, chiar daca este incalcat regulamentul/ USR spune ca va contesta la Curtea ConstitutionalaUPDATE 16. 00 Deputatii PNL parasesc sala invocand regulamentul care ar interzice desfasurarea dezbaterilor in comisii in paralel cu cele din plen, care se intruneste la ora 16. 00, fara o aprobare din partea Biroului Permanent. Aceasta aprobare, spun deputatii opozitiei, nu exista. 00 DE lipseste de la dezbateri. PSD isi asigura majoritatea cu UDMR/ Dupa doua ore de dezbateri au venit si parlamentari ALDE.

Disputa ntre ALDE si PSD, n Camera Deputatilor, pe legea offshore/ Varujan Vosganian a criticat dur modul n care se dezbate legea: ALDE nu participa la aceasta dezbatere care mie mi se pare o improvizatie

Comisiile pentru industrii, pentru buget si cea pentru administratie de la Camera Deputatilor s-au reunit marti pentru dezbaterea Legii offshore. inca de la inceputul sedintei, deputatii din opozitie a acuzat PSD ca dezbaterile nu au loc intr-o maniera corecta si transparenta, mai ales in conditiile in care amendamente importante au ajuns in comisii cu foarte putin timp inainte de a fi discutate. Deputatii de la USR si PNL au acuzat ca soarta legii este decisa de un singur om: Liviu Dragnea. Discutiile au durat sase ore si au foarte dure in anumite momente. Interesant este ca ALDE, partenerul de coalitie al PSD, a refuzat sa participe la dezbateri, iar la un moment dat a existat un schimb de replici, pe ton ridicat, intre Varujan Vosganian ALDE) si Iulian Iancu PSD). in cele din urma, PSD a reusit sa-si impuna amendamentele, avand sprijinul UDMR. Urmeaza miecuri votul in plen. Varujan Vosganian a anuntat ca va cere in plen retrimiterea legii in comisii. Vezi in text amendamentele PSD.

Formula de calcul trebuie sa permita partilor sa fie cointeresate

Formula de calcul avuta in vedere de Legea offshore trebuie sa permita partilor sa fie cointeresate, statului sa aiba un castig cat mai mare la buget, iar companiilor sa investeasca, a afirmat, astazi, ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, prezent la Camera Deputatilor.

PSD a fost de acord sa se reintoarca la Comisie Legea offshore

PSD a fost de acord ca Legea offshore sa fie retrimisa comisiilor pentru ca nu se putea intruni o majoritate pentru a fi votata, a declarat liderul PSD, Liviu Dragnea, dupa ce Legea offshore a fost retrimisa, astazi, comisiilor, in conditiile in care ALDE a acuzat ca social-democratii au adus mai multe modificari fara sa ii consulte.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )