Libnet.ro
UNICEF

22:31

De la 1 iulie, turistii vor fi mai bine protejati de tepele date de agentii. Ce prevad noile norme adoptate de UE

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
De la 1 iulie, turistii vor fi mai bine protejati de tepele date de agentii. Ce prevad noile norme adoptate de UE

Incepand cu 1 iulie, turistii care rezerva pachete de vacanta vor avea drepturi mai puternice in calitate de consumatori. 120 de milioane de turisti vor beneficia de noile norme adoptate de UE. continuă pe Wall-Street Ro

Cum au ajuns pana in clasa a VIII-a elevi cu note de 1 si 2 la Evaluarea Nationala. O Romanie plina de repetenti nu ar arata mai bine

Mii de elevi din toata tara au luat la Evaluarea Nationala note cuprinse intre 1 si 2. Un deputat, rector al uneia dintre cele mai importante universitati din Romania, s-a intrebat cum au ajuns acesti elevi pana in clasa a VIII-a. Un inspcetor scolar i-a raspuns deputatului.

Noutati in regulamentele ASF: Insiderii nu vor mai fi nevoiti sa raporteze orice tranzactie pe bursa

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a publicat Regulamentul nr. 5/2018 care aduce o serie de clarificari cu privire la abuzul in piata de capital. Potrivit avocatilor de la Schoenherr Romania, cele mai importante modificari vizeaza felul in.

Decizie FINALA: Amenzile de circulatie nu vor mai fi platite la JUMATATE in 48 de ore!

Guvernul le intinde o mana de ajutor soferilor indisciplinati. Conform unui proiect de lege aprobat de Parlament, perioada in care amenzile de circulatie vor putea fi achitate va fi extinsa de la 48 de ore la 15 .

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2084 seconds )