Libnet.ro
UNICEF

01:05

1 Iunie: 52.783 de copii din Romania sunt in sistemul de protectie speciala Cati dintre ei sunt declarati adoptabili

Hotnews Hotnews,
 1 Iunie: 52.783 de copii din Romania sunt in sistemul de protectie speciala Cati dintre ei sunt declarati adoptabili

In Romania, 52. 783 de copii se aflau, la sfarsitul anului trecut, in sistemul de protectie speciala a copilului. Aceasta inseamna 1,4% din totalul copiilor din Romania - 3. 267, conform datelor transmise de Autoritatea Nationale pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilitati, Copii si Adoptii ANDPDCA), luni, de Ziua Copilului. continuă pe Hotnews

De 1 iunie, natalitatea din Romania e pe butuci: cele mai afectate judete de copii putini

La fel ca in cazul multor tari europene, natalitatea din Romania nu este un subiect imbucurator. Cu mici exceptii, numarul copiilor tinde sa scada in fiecare colt al tarii. Ziua de 1.

Ziua Mondiala fara Tutun: Un sfert dintre adolescentii din Romania au fumat cel putin o data, iar peste 50.000 fumeaza in mod curent

Peste 187. 000 de copii cu varsta intre 13 si 15 ani, reprezentand un sfert dintre adolescentii din Romania, au fumat cel putin o data, iar peste 53. 500 fumeaza in mod curent, in timp ce noile produse destinate fumatului cresc procentul copiilor de 13-15 ani care fumeaza. Ziua Mondiala fara Tutun este marcata in fiecare an, pe 31 mai, de Organizatia Mondiala a Sanatatii. in 2020, tema acestui eveniment global se concentreaza pe protejarea tinerilor impotriva manipularii industriei de tutun si prevenirea utilizarii produselor cu tutun si a nicotinei de catre tineri.

Business report Cum ar trebui sa arate o digitalizare coerenta a administratiei. Costurile noii normalitati de la birou. Patronii anunta costuri mai mici la terase. Cat au pierdut hotelurile din Romania in doar trei luni de criza

Dupa mai bine de 14 ani, activitatea Renault Technologie Roumanie ar putea avea de suferit. * Cum ar trebui sa arate o digitalizare coerenta a administratiei: interviu cu Mihai Matei, presedintele ANIS. * Coronavirusul a muscat peste 150 de milioane de lei din profitul net al bancilor numai in trimestrul I 2020. * Costurile noii normalitati de la birou, atuul operatorilor de spatii flexibile dupa coronavirus. * Patronii anunta costuri mai mici la terase. * Cat au pierdut hotelurile din Romania in doar trei luni de criza Covid-19.

Hidroxiclorochina va fi folosita in continuare in spitalele din Romania pentru tratarea COVID-19. Medici romani: Nu am avut pacienti cu reactii adverse

Hidroxiclorochina ramane in acest moment in protocolul de tratare a pacientilor infectati cu coronavirus si va continua sa fie administrata in spitalele din Romania, a precizat vineri Ministerul Sanatatii, la solicitarea HotNews. ro. Medicul Virgil Musta, coordonatorul Spitalului de Boli Infectioase din Timisoara, dedicat COVID-19, si Adrian Marinescu, medic primar la Institutul Matei Bals din Bucuresti, au declarat vineri pentru HotNews. ro ca le-au administrat hidroxiclorochina unora dintre pacientii lor, dar nu s-au confruntat cu niciun fel de reactii adverse cauzate de acest medicament.

Terasele din Romania se redeschid. Proprietarii trebuie sa aduca localurile la standarde anti-coronavirus pana in 1 iunie, iar pregatirile sunt deja in toi (FOTO, VIDEO)

Doar un weekend mai desparte Romania de o noua etapa de relaxare a restrictiilor, care presupune, printre altele, si redeschiderea teraselor. Astfel, nu numai clientii numara cu nerabdare clipele ramase pana.

Digi24: REPORTAJ. O lectie dura pentru sistemul de sanatate din Romania. Ce nu s-a vazut in timpul pandemiei de COVID-19

De la mijlocul lunii martie si pana acum, Romania s-a schimbat, de teama noului coronavirus. Sistemul de sanatate nu avea de niciunele si a fost nevoie de eforturi supraomenesti, pentru ca pacientii sa primeasca ingrijirile necesare. Ce nu s-a vazut pana acum din aceasta pandemie? Aflati dintr-un reportaj Pacient in Romania.

5.000 din cele 45.000 de restaurante din Romania se vor inchide

Industria restaurantelor va pierde in jur de 5. 000 de locatii la nivel national, adica circa 10% din total, intrucat aceste locatii nu se vor mai putea redeschide in perioada urmatoare, a declarat luni presedintele Organizatiei Patronale a Hotelurilor si Restaurantelor din Romania HORA), Daniel Mischie.

Prima Universitate de stat din Romania care ofera gratuit laptopuri si tablete pentru studentii admisi anul acesta

Toti bobocii care se vor inmatricula la Universitatea Stefan cel Mare din Suceava USV), in anul academic 2020-2021, vor primi fie un laptop pentru cursurile de zi), fie o tableta pentru cele la distanta). Tot gratuit, studentii vor beneficia de o cartela SIM cu abonament la internet si trafic de date de minimum 50 de GB.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )