Libnet.ro
UNICEF

14:00

Iurie Leanca, la intrevederea cu Teodor Melescanu: Integrarea europeana se va face prin Romania

Adevărul Adevărul,
Iurie Leanca, la intrevederea cu Teodor Melescanu: Integrarea europeana se va face prin Romania

In cadrul vizitei de lucru pe care o efectueaza la Bucuresti in perioada 19-21 februarie, viceprim-ministrul pentru Integrare Europeana, Iurie Leanca, a avut o intrevedere cu Teodor Melescanu, ministrul Afacerilor Externe al Romaniei. Oficialii au abordat aspecte prioritare privind cooperarea bilaterala dintre Republica Moldova si Romania. continuă pe Adevărul

Ben-Oni Ardelean a avut o intrevedere cu Iurie Leanca, referitoare la dialogul interparlamentar

Vicepresedintele Camerei Deputatilor Ben-Oni Ardelean a avut astazi o intrevedere cu Iurie Leanca, viceprim-ministru pentru integrare europeana al Republicii Moldova, intalnire care a fost marcata de sublinierea importantei consolidarii relatiilor dintre Romania si Republica Moldova, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

Teodor Melescanu se intalneste cu ambasadorii tarilor UE acreditati la Bucuresti

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, va avea, astazi, o intalnire cu ambasadorii statelor membre UE acreditati la Bucuresti, anunta News. ro. Intrevederea este programata la ora 13. O astfel de intalnire are loc anual.

Teodor Melescanu, intrevedere cruciala la Bucuresti. Cu cine se intalneste luni Ministrul de Externe

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, va avea luni, incepand cu ora 13. 00, o intalnire extrem de importanta. Oficialul urmeaza sa aiba o intrevedere cu ambasadorii statelor membre UE acreditati la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )