Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iurie Leanca spune ca presedintele Obama va face o vizita in Republica Moldova pana la incheierea mandatului sau

B1 B1,
Iurie Leanca spune ca presedintele Obama va face o vizita in Republica Moldova pana la incheierea mandatului sau

Presedintele american Barack Obama va efectua o vizita inRepublica Moldova pana la incheierea celui de-al doilea mandat al sau, a anuntat, joi, premierul moldav. Am initiat un nou cadru de dialog. continuă pe B1

Iurie Leanca: Obama va face o vizita la Chisinau pana la incheierea mandatului.

Presedintele american Barack Obama va face o vizita in Republica Moldova pana la incheierea mandatului sau, a anuntat premierul Iurie Leanca, informeaza Mediafax. Premierul Republicii Moldova, Iurie Leanca, care s-a aflat saptamana trecuta intr-o vizita oficiala in Statele Unite, a facut referire, in emisiunea Moldova in Direct la dialogul strategic dintre Washington si Chisinau, care vizeaza atat dimensiunea politica, cat si cea politica. Am initiat un nou cadru de dialog strategic cu .

Premierul Iurie Leanca se va intalni, la Kiev, cu omologul sau ucrainean Arseni Yateniuk

La inceputul saptamanii viitoare, premierul Iurie Leanca merge intr-o vizita la Kiev, Ucraina. Prim-ministrul a discutat despre aceasta la telefon cu omologul sau ucrainean, Arseni Yateniuk. Cei doi premieri au vorbit despre necesitatea intensificarii dialogului bilateral, precum si despre evolutiile din regiune, transmite IPN.

Presedintele Basescu face o declaratie de presa la ora 18.30.

Presedintele Traian Basescu face o declaratie de presa astazi, la ora 18. 30, la Palatul Cotroceni, informeaza Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1954 seconds )