Libnet.ro
UNICEF

23:15

Iurie Leanca ar vota-o pe Maia Sandu la functia de primar de Chisinau, dar nu si pe Andrei Nastase

Adevărul Adevărul,
Iurie Leanca ar vota-o pe Maia Sandu la functia de primar de Chisinau, dar nu si pe Andrei Nastase

Liderul Partidului Popular European din Moldova PPEM), Iurie Leanca, afirma ca ar vota-o pe presedinta PAS, Maia Sandu, in functia de primar de Chisinau, insa nu ar face acelasi lucru in cazul candidatului PPDA, Andrei Nastase, pe motiv ca nu-l considera pe acesta ca fiind un politician proeuropean. continuă pe Adevărul

Reghina Apostolova, candidatul Partidului Sor la functia de primar de Chisinau

Partidul Sor si-a prezentat miercuri, 21 martie, candidatura pentru functia de primar de Chisinau la alegerile anticipate din 20 mai. Este vorba de fostul consilier CMC si actualul viceprimar de Orhei, Reghina Aspostolova.

PAS amana decizia de a inainta un candidat pentru functia de primar de Chisinau

Partidul Actiune si Solidaritate nu va inainta un candidat la Primaria Chisinau pana la finalizarea discutiilor cu Partidul Platforma Demnitate si Adevar privind mecanismul de creare a blocului electoral pentru alegerile parlamentare din 2018. Decizia a fost luata la sedinta Consiliului National Politic al PAS din 21 martie, transmite IPN.

Sergiu Mocanu: Daca Maia Sandu il va sustine pe Andrei Nastase in alegerile din Chisinau, socialistii vor obtine victoria

Liderul Partidului Miscarea Populara Antimafie, Sergiu Mocanu, considera ca Maia Sandu este obligata sa-si inainteze candidatura la functia de primar de Chisinau, pentru ca este singurul politician de pe dreapta care ar avea sanse reale sa nu permita socialistilor sa obtina victoria in Capitala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )