Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ivan (PSD): Noul acord cu FMI nu prevede majorarea sau aparitia de noi taxe si impozite

Adevărul Adevărul,
Ivan (PSD): Noul acord cu FMI nu prevede majorarea sau aparitia de noi taxe si impozite

Purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan, sustine ca PDL si Traian Basescu intoxica opinia publica, preluand informatii neverificate si atrage atentia ca noul acord cu FMI nu prevede majorarea sau aparitia de noi taxe sau impozite. continuă pe Adevărul

Vocea PSD: Noul acord cu FMI nu prevede majorarea sau aparitia de noi taxe si impozite

Noul acord cu FMI nu prevede masuri de majorare sau aparitia de noi taxe si impozite, sustine purtatorul de cuvant al PSD, europarlamentarul Catalin Ivan, intr-un comunicat de presa remis.

Anunt SOC din partea PSD: Basescu intoxica opinia publica! Noul acord cu FMI nu contine ...

Purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan, sustine ca PDL si Traian Basescu intoxica opinia publica si atrage atentia ca noul acord cu FMI nu prevede majorarea sau aparitia de noi taxe sau impozite, astfel romanii nu au de ce sa-si faca griji. Contrar tuturor intoxicarilor aparute in spatiul public, noul acord cu FMI nu prevede majorarea sau aparitia de noi taxe sau impozite, altele decat cele legate de acciza la alcool si introducerea celei pe produse de lux. Din aceste motive, romanii nu au .

Catalin Ivan (PSD), la RFI: Coabitarea are efecte pozitive asupra economiei; Basescu ne obliga sa-l mai suspendam o data, dar nu o vom face

Pactul de coabitare intre presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta era obligatoriu. Iata ce declara, la RFI, purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan. Asta dupa ce presedintele PNL, Crin Antonescu, a spus la Realitatea TV ca pactul de coabitare nu i-a adus castig de cauza decat lui Traian Basescu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )