Libnet.ro
UNICEF

14:15

Ivan: Referendumul pentru revizuirea Constitutiei, un moment al adevarului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ivan: Referendumul pentru revizuirea Constitutiei, un moment al adevarului

Purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan, a sustinut ieri, la finalul sedintei BP a partidului, ca referendumul pentru revizuirea Constitutiei, pentru validarea caruia va fi nevoie de un prag de 50%, va reprezenta un moment al adevarului atat pentru USL, cat si pentru alte partide politice in ceea ce priveste simpatia in randul alegatorilor. continuă pe Ziarul Bursa

PSD vrea referendumul pentru Constitutie si europarlamentarele intr-o singura zi.

Social-democratii discuta despre organizarea referendumului de revizuire a Constitutiei intr-o singura zi, simultan cu europarlamentarele, si nu in doua zile, transmite Mediafax, citand surse PSD. Citeste si: IPP: Referendumul pentru revizuirea Constitutiei nu trebuie sa deturneze atentia de la europarlamentare Motivele invocate de social-democrati in sprijinul acestei variante sunt de ordin tehnic si privesc faptul ca desfasurarea referendumului pe parcursul a doua zile - sambata si duminica .

Stefan Deaconu, la Dezbaterile RL: Despre revizuirea Constitutiei, problemle proiectului USL.

Fostul consilier de prezidential Stefan Deaconu, profesor universitar doctor la Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti, dezbate cu Floare Comsea, in cadrul emisiunii Dezbaterile Romaniei libere, difuzata in mediul online, despre probleme ale proiectului privind revizuirea Constitutiei si despre referendumul de modificare a acesteia. Vezi cele mai importante declaratii din emisiune AICI Invitat - Stefan Deaconu: Profesor universitar doctor la Facultatea de Drept a Universitatii din .

PSD vrea sef de campanie liberal la referendumul pentru Constitutie.

PSD asteapta din partea liberalilor sa propuna un sef de campanie pentru referendumul de revizuire a Constitutiei, relateaza Mediafax, citand surse din randul social-democratilor. PSD apreciaza ca liberalii ar trebui sa isi asume tema revizuirii Constitutiei si, ca urmare, ar trebui sa avanseze o propunere in ceea ce priveste seful de campanie pentru referendum care sa coordoneze, din partea USL, desfasurarea campaniei. Subiectul desemnarii sefului de campanie pentru referendum a fost .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2991 seconds )