Libnet.ro
UNICEF

12:45

Un izvor termal din Parcul National Yellowstone erupe pentru a patra oara in ultimii 60 de ani VIDEO

Adevărul Adevărul,
Un izvor termal din Parcul National Yellowstone erupe pentru a patra oara in ultimii 60 de ani VIDEO

Un izvor termal de langa gheizerul Old Faithful din Parcul National Yellowstone a erupt pentru a patra oara in ultimii 60 de ani. continuă pe Adevărul

DEZBATERE PUBLICA Noul plan urbanistic al sectorului 3 lasa blocuri n Parcul Brncusi si pe bucata retrocedata din parcul IOR si propune largirea Caii Calarasilor

Primaria Capitalei a pus in dezbatere publica planul urbanistic coordonator al Sectorului 3, un document care stabileste ce se poate construi pe fiecare teren in parte, ce parcele au statutul de spatiu verde si cum este protejat patrimoniul. Potrivit planselor postate pe site, documentul permite construirea unor blocuri de 10 etaje in Parcul C-tin Brancusi si mentine regulamentul care permite edificarea unor blocuri de pana la 45 m inaltime pe bucata retrocedata in Parcul IOR. in plus, PUZ-ul mai propune transformarea unei zone destul de mari dintre Sos. Garii Catelu si Lacul Pantelimon din zona verde in zona construibila, dar si a altor spatii verzi din sector. Planul urbanistic este elaborat de Primaria Sector 3 si va fi supus aprobarii Consiliului General al Municipiului Bucuresti.

Sefii din Jandarmerie, pusi sub acuzare pentru violentele de la protestul din 10 august

Sefii din Jandamerie si cei care au coordonat interventia din 10 august de la protestul diasporei sunt pusi sub urmarire penala. Acestia sunt chemati la Parchetul General pentru prezentarea acuzatiilor ce li se aduc in acest caz.

Bomba mondena! BIANCA DRAGUSANU, din nou MIREASA! Lovitura fatala pentru VICTOR SLAV! La asta nu se astepta nimeni (FOTO)

Noi imagini cu Bianca Dragusanu au devenit virale pe retelele de socializare! Vedeta s-a fotografiat din nou in rochie de mireasa, in cadrul unei sedinte foto inedita. De asta sunt, invidiosi arati superb.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )