Libnet.ro
UNICEF

12:45

Jador, derapaj fara precedent la Survivor Romania: O balena. Scuza penibila pe care a avut-o dupa

Playtech Playtech,
Jador, derapaj fara precedent la Survivor Romania: O balena. Scuza penibila pe care a avut-o dupa

Controversa in randul competitiei Survivor continua! De data aceasta, fruntas intr-un scandal urias este chiar Jador, dupa ce a jignit una din coechipiere. Ce scuza a avut pentru comportamentul sau care a socat pe toata lumea? Jador jigneste una din concurente. Ce scuza a avut pentru comportamentul sau neadecvat? Show-ul Survivor Romania nu duce lipsa . continuă pe Playtech

Ce a observat Ella de la Puterea Dragostei la Jador. Dezvaluiri dupa Survivor Romania 2021

Ella de la Puterea Dragostei a facut o dezvaluire neasteptata cu privire la comportamentul lui Jador in competitia Survivor Romania. Bruneta a observat un aspect familiar in atitudinea cantaretului, mai cu seama pentru ca cei doi au format in trecut un cuplu, pe cand se aflau in casa Puterea Dragostei. Afla ce a observat Ella .

Survivor Romania 2021. Jador a pus ochii pe o concurenta. Cine l-a dat de gol: Ea e genul lui

Carismaticul cantaret reuseste sa cucereasca femeile oriunde merge. Aflat in competitia Survivor Romania 2021, Jador a pus ochii pe o concurenta, alaturi de care apropiatii sai cred ca ar face pereche buna. Se pare ca artistul este mai pregatit ca oricand sa o dea uitarii pe care care a reprezentat prima sa iubire. Cine este .

Concurentul de la Survivor Romania 2021 care are 3 copii cu 3 femei. Povestea lui e incredibila

La Survivor Romania 2021 este clar ca au venit supravietuitori, oameni cu povesti in spate si cu lucruri de spus. Unul dintre ei: Musty. Razboinicul este fratele cantaretului Kamara si are trei copii cu trei femei. Musty, concurentul de la Survivor Romania 2021 care are 3 copii cu 3 femei De profesie inginer de sunet, .

Cum arata iubita lui Daniel Pavel, prezentatorul Survivor Romania 2021. Este o reala surpriza

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor Romania 2021, ce a inceput sambata la Kanal D, are o iubita complet atipica fata de cele mai multe tinere de varsta ei. Cei doi apar in fotografii uluitoare impreuna, pe internet. Cum arata iubita lui Daniel Pavel, prezentatorul Survivor Romania 2021 Daniel Pavel are o relatie cu o tanara .

Faimoasa de la Survivor Romania a lesinat in timpul probei. Momente ingrozitoare la Kanal D, a venit ambulanta

Popularul show Survivor Romania 2021 este in plina desfasurare, difuzat de Kanal D. Au fost si momente tensionate intre concurenti, dar si momente dramatice. Unul din aceste momente dramatice au avut-o in centrul atentiei pe Majda, din echipa Faimosilor. Majda, a avut nevoie de interventia medicilor Fosta colega a lui Cristi Brancu, Majda Aboulumosha, a .

Cum arata parintii Roxanei Ghita de la Survivor Romania. Ce secret au divulgat despre ea

Roxana Ghita, numita de colegi Jaguarul feminin, este preferata telespectatorilor, iar dovada stau comentariile acestora din mediul online. Interviu cu parintii razboinicei. Roxana Ghita, preferata telespectatorilor la Survivor Romania. Parintii au oferit detalii despe razboinica O concurenta care a impresionat la Survivor esteRoxana Ghita. inca din primele trasee razboinica s-a remarcat din punct de vedere .

Catalin Morosanu a sarit la Roxana Nemes si Alexandra Stan. Cui i-a bagat mana in gat la Survivor Romania 2021 VIDEO

Fanii emisiunii Survivor au avut parte de o scena mai putin obisnuita in cadrul emisiunii. Femeile si barbatii concurenti la Survivor au facut doua tabere diferite. Din cauza situatiei tensionate, Catalin Morosanu a sarit la Roxana Nemes. Scena in care Morosanu a sarit la Roxana Nemes si o alta concurenta Tensiunea acumulata ii face pe .

Cati bani face Costi Ionita din muzica. Sumele sunt colosale pentru vedeta de la Survivor Romania

Costi Ionita este unul dintre cei mai cunoscuti artisti romani. Acest lucru se petrece atat in tara cat si peste hotare, datorita colaborarilor pe care le-a avut. Toate aceste colaborari din muzica i-au adus foarte multi bani cantaretului si compozitorului Costi Ionita. Cati bani a ajuns sa castige Costi Ionita din muzica Costi nu este .

Razboi in Europa? Ce decizie fara precedent a luat o tara dupa conflictul din 2020

Posibil razboi intre Grecia si Turcia? SUA si alti lideri occidentali sunt ingrijorati de un posibil conflict armat intre cele doua state membre NATO. Tensiunile din ultima vreme dintre Grecia si Turcia, pun in pericol intreaga zona balcanica. Tensiunile in crestere implica in primul rand o disputa maritima privind petrolul, gazul natural si alte resurse .

Simona Halep, performanta fara precedent in secolul 21. Este singura din lume care a reusit asta

Simona Halep a fost portretul focalizarii si al energiei pozitive, scria presa internationala, cand castigala Wimbledon in 2019. Sportiva romanca a reusit in acesti ani de cariera sportiva una din cele mai mari performante. Au existat de-a lungul anilor performante in tenisul mondial. Dar Simona a reusit sa surclaseze multe jucatoare de top, prin perfomanta .

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )