Libnet.ro
UNICEF

01:05

Jaf armat in aceasta dimineata la o sala de jocuri din Pitesti. Doi mascati au atacat angajatii

Antena3 Antena3,
Jaf armat in aceasta dimineata la o sala de jocuri din Pitesti. Doi mascati au atacat angajatii

Un jaf armat a avut loc in urma cu putin timp la o sala de jocuri din Pitesti. Doi angajati ailocalului au fost raniti de indivizii care au intrat cu armele in sala de jocuri si au furatbanii. continuă pe Antena3

UPDATE Jaf armat, duminica dimineata, la o sala de jocuri din Pitesti

Un jaf armat a avut loc, duminica dimineata, la o sala de jocuri din centrul Pitestiului. Politistii sunt in alerta si incearca sa ii gaseasca pe cei care au intrat cu fetele acoperite si au amenintat angajatii, reusind sa fure o suma importanta de bani, transmite Mediafax.

Jaf cu toporul la o sala de jocuri din Pitesti. Atacul a durat mai putin de un minut VIDEO

Un jaf armat a avut loc, duminica, la o sala de jocuri aflata in centrul Pitestiului, anunta politia din Arges care a pornit in cautarea faptasilor. Doi barbati au intrat cu fetele acoperite cu masti in sala-cazinou si ar fi amenintat angajatii cu o arma, spun anchetatorii. Atacul ar fi avut loc in jurul orei [] .

ALERTA! JAF ARMAT la Cazinoul din Pitesti: Banditii au actionat ca in filme (VIDEO, FOTO)

Un jaf armat a avut loc, duminica dimineata, la un cazinou din centrul Pitestiului. Doi barbati mascati ar fi amenintat cu arma angajatii si au reusit sa fuga cu 40. 000 de lei. in aceasta.

Un baiat de 17 ani, din Pitesti, s-a spanzurat. Tanarul suferea din dragoste

Clipe grele pentru familia unui adolescent de 17 ani din Pitesti! Baiatul a fost gasit spanzurat de mama si sora lui, chiar in propria casa. Baiatul era elev la Colegiul Tehnic Armand Calinescu din Pitesti.

Romania, in stare de SOC: Rugaciuni pentru Florin Busuioc... A incetat in ACEASTA DIMINEATA!

Celebrul prezentator Florin Busuioc a fost nevoit sa ia o masura radicala dupa ce a suferit un stip cardiac in urma cu cateva luni. Busu si-a anuntat telespectatorii ca s-a oprit din fumat in urma dramei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )