Libnet.ro
UNICEF

15:31

Jaf la o banca din Bucuresti; hotul a fugit cu 10.000 de lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Jaf la o banca din Bucuresti; hotul a fugit cu 10.000 de lei

Un barbat a reusit sa fuga cu 10. 000 de lei, dupa ce a amenintat, marti, casiera unei banci din Sectorul 2, anunta Biroul de presa al Politiei Capitalei, scrie Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Jaf la o banca din Capitala. Atacatorul a reusit sa fuga cu 10.000 de lei inainte de pornirea alarmei

Politistii din Bucuresti au demarat, marti, o ancheta, dupa ce un barbat a furat 10. 000 de lei de la o banca din Sectorul 2. Suspectul a amenintat una dintre casiere si a fugit inainte de a fi actionat butonul de panica.

UPDATE Jaf la o banca din Capitala Autorul a reusit sa fuga cu 10.000 de lei El i-a dat casierei un bilet cu un mesaj de amenintare

Jaf la o banca din sectorul 2 al Capitalei, marti dimineata. Un barbat a reusit sa fuga cu 10. 000 de lei, dupa ce a amenintat-o pe casiera printr-un mesaj scris pe un bilet, sustine Politia Capitalei. Sucursala la care s-a petrecut jaful se afla pe bulevardul Stefan cel Mare, vizavi de sediul Politiei Romane.

Jaf la o banca din Bucuresti. Ai 10 secunde sa scoti toti banii. Daca faci un pas gresitte tai

Un barbat a jefuit marti dimineata o sucursala bancara din sectorul 2 al Capitalei.

Greseala facuta de hotul care a jefuit banca din Sectorul 2. Politia il va prinde imediat

Dupa Revolutia din 1989 au fost din ce in ce mai multe cazuri de jafuri din banci si nu numai. Unele dintre ele au devenit de notorietate. Dar nu putem spune acelasi lucru si despre recentul jaf din sectorul 2 al Capitalei. Jaful de langa sediul Politiei Romane in cursul acestei dimineti in sectorul 2 .

Gara Centrala si Trenul Suburban, solutiile traficului din Bucuresti (I)

De peste trei decenii, responsabilii cu solutionarea problemelor de trafic din Bucuresti persista intr-o abordare gresita: mai mult loc pentru masini. Iar asta se traduce de treizeci de ani in: mai multe strazi, mai multe parcari, mai multe pasaje. Si, de fiecare data, lucrarea, oricare ar fi ea, este prezentata sub forma de glont magic: mai facem asta, si gata, rezolvam traficul. Problema este ca, de treizeci de ani incoace, traficul din Bucuresti se agraveaza incontinuu. Iar problema si mai mare este ca, nimeni in lume nu a reusit sa rezolve problemele de trafic ale vreunei metropole construind infrastructura rutiera.

Presedintele Asociatiei Oamenilor de Afaceri Liberali din Bucuresti, Hilde Brandl: Victoria Maiei Sandu este doar primul pas catre occidentalizarea Republicii Moldova

Presedinta Organizatiei Oamenilor de Afaceri Liberali din Bucuresti, HildeBrandl, a declarat ca victoria Maiei Sandu este un pas important pentru catre occidentalizarea Republicii.

Spitalul Cantacuzino si Spitalul Sfantul Stefan din Bucuresti devin unitati-suport Covid

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat luni ca Spitalul Cantacuzino si Spitalul Sfantul Stefan din Bucuresti devin unitati-suport Covid, potrivit g4media.

Misiune a elicopterului SMURD la Chisinau pentru a aduce un medicament necesar pentru salvarea unui pacient din Bucuresti

Elicopterul SMURD din Iasi a efectuat un zbor pana la Chisinau pentru a salva un pacient roman, anunta Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta. Conform sursei citate, echipajul medical a luat un medicament din Republica Moldova pe care l-a transportat pana la Galati. De acolo, pachetul a fost preluat de un alt elicopter SMURD pentru a fi dus la un spital din Bucuresti.

VIDEO Cum s-a derulat jaful de la o banca din sectorul 2, aflata in apropierea sediului Politiei Romane

Imaginile de pe camerele de supraveghere ale sucursalei bancare unde marti dimineata a avut loc un jaf au suprins momentul, putandu-se vedea cum atacatorul ii da unei casiere un bilet, iar aceasta deschide imediat un sertar cu bani. Atacatorul a reusit sa fuga cu 10. 000 de lei.

Un barbat a dat o spargere la banca in cateva secunde folosind o hartie

Un barbat a reusit sa iasa marti dimineata dintr-o banca din Bucuresti cu 10. 000 lei, bani luati de .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )