Libnet.ro
UNICEF

07:00

Jaf la o casa de schimb valutar din Timisoara! Hotul a plecat cu o suma importanta (VIDEO)

B1 B1,
Jaf la o casa de schimb valutar din Timisoara! Hotul a plecat cu o suma importanta (VIDEO)

Un individ a furat aproximativ 20. 000 de euro dintr-o casa de schimb valutar din Timisoara. Barbatul, care nu purta cagula, a asteptat momentul in care angajata a iesit din zona securizata a casei de. continuă pe B1

Jaf la o casa de schimb valutar din centrul Timisoarei. Suma cu care a plecat talharul

Politistii din Timisoara sunt in alerta in urma unui jaf care a avut loc joi, la o casa de schimb valutar din centrul Timisoarei. Din primele informatii, suma cu care a plecat talharul de 20. 000 de euro.

Jaf la o casa de schimb valutar din Timisoara

Un jaf a avut loc, astazi, la o casa de schimb valutar aflata in centrul municipiului Timisoara.

UE a amendat cinci banci uriase pentru manipularea cursului de schimb valutar

Bruxelles-ul a decis sa amendeze cinci banci cu 1,07 miliarde euro, pentru ca au participat la un cartel de manipulare a cursului de schimb valutar pentru 11 monede, scrie Financial Times.

VIDEO Bataie intre o asistenta si un paznic, la Spitalul Judetean din Timisoara

O asistenta si un paznic de la Spitalul Judetean din Timisoara s-au luat la bataie chiar la intrarea in institutie, dupa ce agentul de paza nu ar fi lasat-o pe fiica asistentei sa intre in spital. Scenele au fost filmate de unul dintre martorii scandalului.

Scene socante filmate in spitalul judetean din Timisoara. O infirmiera si un paznic s-au luat la bataie chiar in holul unitatii medicale - VIDEO

Scene incredibile au fost filmate in spitalul judetean din Timisoara. O infirmiera si un paznic s-au luat la bataie chiar in holul unitatii medicale. Va avertizez ca urmeaza imagini care va pot afecta.

Scene socante intr-o intersectie din Timisoara in urma unui accident - VIDEO

Au fost scene socante intr-o intersectie din Timisoara unde doi soferi s-au lovit cu pumnii in urma unui accident. Cei doi s-au ciocnit violent in intersectie pentru ca unul dintre ei nu a acordat.

Cum s-a desfasurat actiunea de amploare a ofiterilor DIICOT din Timisoara si Arad impotriva traficantilor de persoane

Actiune de amploare ofiterilor DIICOT din Timisoara si Arad impotriva traficantilor de persoane. 16 perchezitii simultane au avut loc la indivizi suspectati ca faceau parte dintr-o retea de trafic de migranti.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1982 seconds )