Libnet.ro
UNICEF

12:15

Jaf la o sala de jocuri de noroc din Constanta

Hotnews Hotnews,
 Jaf la o sala de jocuri de noroc din Constanta

Un barbat a oprit curentul si a intrat cu fata acoperita, miercuri dimineata, intr-o sala de jocuri de noroc din localitatea 23 August, judetul Constanta, si, amenintand casierul cu un cutit, a reusit sa fuga cu sume importante de bani, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Jaf la o sala de jocuri de noroc din Constanta. Cum a reusit hotul sa fuga cu mii de euro (VIDEO)

Jaf ca in filme la o sala de jocuri de noroc din Constanta. Un barbat mascat si inarmat cu un cutit a reusit sa plece cu toate incasarile de peste noapte. Politistii au impanzit zona si incearca sa.

Jaf la o sala de jocuri din Constanta. Hotul, inarmat cu un cutit, a furat peste 9.000 de lei

Jaf miercuri dimineata la o sala de jocuri din Constanta. Politistii au fost alertati la ora 4. 30 ca o persoana necunoscuta a patruns in incinta acestei sali si a amenintat cu cutitul un.

Barbat anchetat de Politie dupa ce a initiat o campanie de strangere de fonduri pentru repararea Cazinoului din Constanta: Le stau la dispozitie

Politia a deschis o ancheta in cazul strangerii de fonduri initiate pe Facebook, pentru repararea Cazinoului din Constanta. Constanteanul care a avut ideea campaniei spune ca nu l-a contactat nimeni de la Politie.

S-a speriat foarte tare si a cerut ajutorul politistilor din Constanta. Ce au descoperit acestia in locuinta adolescentei de 16 ani

O adolescenta de 16 ani, din Constanta, a cerut ajutorul politistilor pentru a rezolva un conflict pretrecut in propria ei locuinta. Politistii au identificat un barbat de 42 de ani, tatal.

Parintii lor sunt din Constanta si au divortat in urma cu noua ani, insa calvarul a tot continuat. La doar 13 ani, fetele lor au luat o decizie socanta. Nici judecatorii nu le mai pot convinge de nimic. Vor sa mearga pana la capat

Doua minore de 13 ani din Constanta au luat o hotarare socanta, dupa ce tatal lor le-a chinuit si pe ele si pe mama lor timp indelungat. Comportamentul unui constantean le-a determinat pe fiice.

Jaf la jocuri de noroc. Hotul a oprit curentul, apoi a intrat in sala cu un cutit

O sala de jocuri de noroc a fost jefuita de un individ care a oprit inainte sursa de electricitate a incintei. Politia il cauta.

Explozie intr-un cartier de case din Constanta. Un barbat a fost ranit

O explozie a fost inregistrata in seara de miercuri, 24 aprilie, intr-un cartier de case din Constanta. Din primele informatii, un imobil a fost afectat.

Un sofer mort de beat din Constanta a facut prapad in fata unei sectii de Politie - VIDEO

Un barbat de 50 de ani a condus un autoturism pe DN38, dinspre Comana catre Negru Voda iar la un moment dat, ajungand in dreptul sediului Politiei Negru Voda, a pierdut controlul asupra directiei. Barbatul a.

Era luni dimineata intr-un autobuz din Constanta, cand i s-a parut ca vede pe cineva cunoscut. Cand s-a uitat mai bine, a incremenit: Era chiar el!

Angajatii Primariei Constanta, in frunte cu primarul Decebal Fagadau, si viceprimarii Costin Rasauteanu, respectiv Dumitru Babu, au mers dimineata la serviciul cu autobuzul. Astfel, acestia s-au alaturat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )