Libnet.ro
UNICEF

23:15

Jaguar Land rover va investi 1,75 miliarde de dolari pentru crearea unui nou brand

Antena3 Antena3,
Jaguar Land rover va investi 1,75 miliarde de dolari pentru crearea unui nou brand

Jaguar Land Rover, detinuta de compania indiana Tata Motors, va investi in parteneriat cu compania chineza Chery Automobile 10,9 miliarde de yuani 1,75 miliarde dolari) in constructia unei fabrici in estul. continuă pe Antena3

Jaguar Land Rover va construi cu Chery Automotive o fabrica de 1,75 miliarde de dolari in China

Jaguar Land Rover va investi 1,75 miliarde dolari, in parteneriat cu compania chineza Chery Automobile, in constructia unei fabrici in estul Chinei si va crea un nou brand pentru aceasta piata, transmite .

Jaguar Land Rover, in parteneriat cu Chery Automobile pentru o fabrica de 1,75 miliarde de dolari in China

Jaguar Land Rover, detinuta de compania indiana Tata Motors, va investi, in parteneriat cu Chery Automobile, 1,75 miliarde de dolari in constructia unei fabrici in estul Chinei, informeaza Bloomberg.

Sony vinde bonduri convertibile de 1,9 miliarde dolari

Producatorul japonez de electronice Sony Corp. va obtine 150 de miliarde yeni 1,9 miliarde dolari) dintr-o emisiune de obligatiuni convertibile.

Si bogatii plang cateodata. Miliardarii Planetei au pierdut pe burse 26 miliarde dolari ...

Cei mai bogati 100 de oameni ai planetei au pierdut in aceasta saptamana 26,1 miliarde de dolari, din cauza declinului burselor provocat de temerile legate de posibila intrare in vigoare a varfului fiscal in SUA, un plan de majorari de taxe si reduceri ale cheltuielilor bugetare. Un alt motiv al temerilor de pe pietele de capital este criza datoriilor din Europa, relateaza agentia Bloomberg, citata de Mediafax. Co-fondatorul Microsoft Bill Gates a pierdut 1,8 miliarde de dolari, dupa ce .

4,5 miliarde dolari amenda pentru British Petroleum pentru dezastrul ecologic din Golful Mexicului

Gigantul petrolier British Petroleum a anuntat ieri ca va plati amenzi in valoare de peste 4,5 miliarde de dolari autoritatilor americane, in urma pagubelor produse de cel mai grav dezastru ecologic din istoria Statelor Unite, cand o cantitate uriasa de petrol s-a deversat in Golful Mexic, relateaza AFP, conform surselor de presa.

British Petroleum va primi o amenda record de 4,5 miliarde dolari pentru dezastrul din Golful Mexic din 2010

Compania petroliera British Petroleum ar putea primi o amenda record pentru dezastrul 2010, de la statia de exploatare Deepwater Horizon din Golful Mexic. Potrivit BBC, amenda este de 4,5 miliarde de dolari. in.

ştiri din Auto

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2768 seconds )