Libnet.ro
UNICEF

00:07

James Bond, victima Interviului care ucide. Secretele Sony Pictures, difuzate on-line de hackeri

România Liberă România Liberă,
James Bond, victima Interviului care ucide. Secretele Sony Pictures, difuzate on-line de hackeri

Hollywoodul este zguduit de cascada de dezvaluiri provenite din e-mailurile piratate de la studiourile Sony Pictures, victima unui recent atac informatic, in special comentariile nepoliticoase despre Angelina Jolkie sau Barack Obama. Sony incearca sa limiteze unda de soc care nu pare sa se opreasca. Ravagiile continua cu fiecare zi si ultima informatie uluitoare priveste furtul scenariului celui de al 24-lea film din seria James Bond, Spectre, al carui turnaj a debutat in urma cu o saptamana. Producatorii au recunoscut furtul scenariului, care acum trebuie modificat pe parcursul filmarilor. continuă pe România Liberă

Scenariul noului film James Bond, FURAT de piratii cibernetici in atacul comis asupra Sony Pictures

Scenariul filmului SPECTRE, noul lungmetraj din franciza James Bond, a fost furat de piratii cibernetici, in timpul atacului comis de acestia asupra serverelor studiourilor Sony, informeaza.

Spectre, viitorul film din seria James Bond, cel mai scump din istoria francizei

Mesajele confidentiale dintre reprezentantii studiourilor Sony scoase la iveala de grupul de hackeri Guardians of Peace au aratat ca al 24-lea film din seria James Bond, denumit Spectre, ar putea costa aproximativ 300 de milioane de dolari, fiind cea mai scumpa productie cu celebrul spion de pana in prezent, arata The Hollywood Reporter.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )