Libnet.ro
UNICEF

23:00

James Rosapepe, fost ambasador SUA la Bucuresti, despre Joe Biden: Este un om sincer si direct

Antena3 Antena3,
James Rosapepe, fost ambasador SUA la Bucuresti, despre Joe Biden: Este un om sincer si direct

Fostul ambasador al SUA in Romania, James Rosapepe a vorbit in exclusivitate la emisiunea Sinteza Zilei moderata de Mihai Gadea, la Antena 3, despre presedintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, cu care este si un prieten apropiat. continuă pe Antena3

Mesajul lui Adrian Zuckerman in ultima sa zi ca ambasador al SUA in Romania: Ce spune despre Trump si tara noastra

Ambasadorul SUA Adrian Zuckerman afirma, in ultima sa zi ca ambasador la Bucuresti, ca ii va fi vesnic recunoscator presedintelui Trump pentru ca i-a acordat increderea de a-l numi reprezentantul sau si al poporului american in Romania, exprimandu-si certitudinea ca Romania este pe drumul cel bun si ca va deveni un lider al Europei.

Adrian Zuckerman isi inceteaza mandatul de ambasador SUA inainte de vreme: de ce?

Adrian Zuckerman isi incheie, maine, mandatul de ambasador al SUA in tara noastra. Este unul dintre cele mai scurte mandate de ambasador al SUA, din ultimii 15 ani, daca tinem cont ca el s-a intins doar pe durata unui an, in timp ce majoritatea diplomatilor americani care au fost trimisi in Romania dupa 199) au avut mandate de trei sau patru ani.

MARCEL CIOLACU: Salut preluarea mandatului de presedinte al SUA de catre Joe Biden

Liderul PSD Marcel Ciolacu a salutat preluarea mandatului de presedinte al SUA de catre Joe Biden. El a adaugat ca doreste ca parteneriatul Statelor Unite cu Romania sa fie extins si benefic ambelor parti, transmite News. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )