Libnet.ro
UNICEF

11:00

Jan Kotik, noul director general al BRD Sogelease

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Jan Kotik, noul director general al BRD Sogelease

BRD Sogelease IFN are un nou director general, Jan Kotik, care a preluat oficial aceasta functie la finalul anului trecut, se arata intr-un comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

BRD Sogelease are un nou director general

BRD Sogelease are de la finalul anului trecut un nou director general, Jan Kotik, fost director executiv financiar si operatiuni in cadrul Essox, companie ceha de credite de consum detinuta de grupul Societe Generale, potrivit Mediafax .

Director general adjunct la ANAF, trimis in judecata

Procurorii Parchetului General l-au trimis in judecata pe Nicusor Dragan, director general adjunct in cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), pentru fals in declaratiile de avere, se arata intr-un comunicat de presa al Parchetului General.

Proprietarul Dafora, Gheorghe Calburean, revine in functia de director general al companiei

Omul de afaceri Gheorghe Calburean, actionarul majoritar al Dafora Medias DAFR), revine de la 1 februarie in functia de director general al companiei de foraj petrolier si constructii, dupa ce pozitia a fost ocupata timp de 11 luni catre Dan Popovici, fost director.

Gheorghe Calburean, revine in functia de director general al Dafora

Gheorghe Calburean a fost numit director general al companiei Dafora, dupa ce Dan-Lucian Popovici a fost revocat din aceasta functie, potrivit unui raport remis Bursei de Valori Bucuresti.

Economistul Mihai Darie, noul director financiar al Nuclearelectrica

Economistul Mihai Darie a fost numit in functia de director financiar al Nuclearelectrica, incepand cu data de 1 februarie, potrivit unui comunicat al companiei remis Bursei de Valori Bucuresti.

Adrian Lupsan este noul director de dezvoltare al Certinvest

Societate de administrare a investitiilor Certinvest l-a recrutat pe Adrian Lupsan foto) pentru functia de director de dezvoltare. Lupsan este si vicepresedinte al Bursei de Valori Bucuresti.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )