Libnet.ro
UNICEF

17:45

Jandarm din Arges, gasit impuscat in cap la serviciu. Ce se intamplase in urma cu o zi

Antena3 Antena3,
Jandarm din Arges, gasit impuscat in cap la serviciu. Ce se intamplase in urma cu o zi

Un plutonier major de la Inspectoratul Judetean de Jandarmi din Arges aflat in serviciu la Barajul Vidraru a fost gasit impuscat in cap cu armamentul din dotare. Anchetatorii spun ca, cel mai probabil, ar fi vorba despre o sinucidere in acest caz. continuă pe Antena3

Tragedie in Arges. Un jandarm a fost gasit impuscat in cap la locul de munca, in aceasta dimineata. Ce a facut barbatul cu putin timp inainte

O nenorocire s-a abatut in aceasta dimineata in familia unui jandarm din Arges, care cel mai probabil a decis sa-si ia viata. Barbatul, in varsta de 45 de ani, era casatorit si avea un copil. Ce i se intamplase in urma cu o zi Barbatul se afla in misiune la barajul Vidraru, atunci cand .

ARGES: Jandarm gasit impuscat in cap la postul de paza de la Barajul Vidraru

Un jandarm in varsta de 45 de ani a fost gasit impuscat cu arma din dotare la postul de paza de la Barajul Vidraru, el fiind gasit de colegul care urma sa-l inlocuiasca si de seful de schimb, scrie News. ro.

Arges: Un jandarm a fost gasit mort in post, dupa ce s-a impuscat in cap cu arma din dotare

Un jandarm a fost gasit impuscat in cap, joi dimineata, la postul de lucru din apropierea barajuluiVidraru,unde intrase in tura noaptea trecuta. Trupul neinsufletit a fost descoperit chiar de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )