Libnet.ro
UNICEF

09:00

Jandarm din Galati, acuzat ca a incercat sa intretina relatii intime cu un baiat de 15 ani

Antena3 Antena3,
Jandarm din Galati, acuzat ca a incercat sa intretina relatii intime cu un baiat de 15 ani

Un jandarm din Galati, in varsta de 41 de ani, este cercetat penal de procurorii militari, dupa ce a sedus un baiat de 15 ani. Discutiile dintre cei doi, purtate pe internet - au ajuns in posesia. continuă pe Antena3

Barbatul din Galati a sunat disperat la 112 si a anuntat ca fiica sa nu a mai ajuns la scoala. Oamenii legii au intrat in alerta. Dupa cateva zeci de minute, adolescenta a fost gasita. De rasu plansu, nu alta!

Barbatul din Galati a sunat disperat la 112 si a anuntat ca fiica sa de 12 ani nu a mai ajuns la scoala. Oamenii legii au intrat in alerta. Minora a plecat la ora 07,40 spre scoala, dar nu a mai ajuns aco.

Val de disparitii in centrele de plasament din Galati. Ce explicatii dau autoritatile in privinta minorilor disparuti

Val de disparitii in centrele de plasament din Galati. Din 77 de copii dati disparuti pe site-ul Politiei Romane, 20 dintre ei provin din diferite institutii de ocrotire din judet, potrivit a1. ro.

Digi24: VIDEO. in locuinta unui inalt oficial din China, acuzat de coruptie, a fost descoperita o avere colosala

Politia chineza a descoperit o avere ascunsa in subsolul unui fost oficial al Partidului Comunist din China. Perchezitia a fost ordonata de Comisia Nationala de Supraveghere - autoritatea anti-coruptie din China.

Primar din Ilfov, acuzat ca i-a interzis unei eleve sa urce in microbuzul scolar Familia a reclamat la 112 ca soferul i-ar fi aruncat injurii rasiale CNCD s-a autosesizat

Primarul din comuna Petrachioaia, judetul Ilfov, este acuzat ca i-a interzis unei eleve de 13 ani sa urce in microbuzul scolar, dupa ce copila ar fi trantit usa vehiculului, iar soferul i s-ar fi adresat acesteia spunandu-i cioara si tiganca jegoasa. CNCD face verificari in acest caz, transmite Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )