Libnet.ro
UNICEF

12:15

Un jandarm din Prahova a donat plasma cu anticorpi unui pacient bolnav de COVID-19 internat la Slobozia

Adevărul Adevărul,
Un jandarm din Prahova a donat plasma cu anticorpi unui pacient bolnav de COVID-19 internat la Slobozia

Gest impresionant facut de un jandarmi din Prahova. Barbatul a acceptat sa doneze plasma dupa ce s-a vindecat de COVID-19. Substanta salvatoare va ajunge la o pacienta infectata cu SARS-CoV-2, aflata in stare grava intr-un spital din Slobozia. continuă pe Adevărul

Cati romani vindecati de coronavirus au donat plasma in primele 4 luni de la inceperea campaniei

671 de romani vindecati de COVID-19 au donat plasma pentru tratarea pacientilor infectati, in primele 4 luni de la debutul colectarii de plasma convalescenta in Romania, arata datele Institutului National de Hematologie Transfuzionala, prezentate astazi de Ministerul Sanatatii.

Iulian Dumitrescu: Criza gunoaielor din Prahova risca sa se transforme intr-o criza de sanatate publica

Organizatia Prahova a Partidului National Liberal solicita presedintelui Consiliului Judetean Prahova, Bogdan Toader, convocarea unei sedinte a Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara Parteneriatul pentru.

Un nou deces in randul cadrelor medicale. O asistenta din Prahova a murit din cauza Covid-19

Autoritatile competente au anuntat duminica, 23 august,un nou deces in randul cadrelor medicale din cauza noului coronavirus de tip SARS-CoV-2. Este vorba despre o asistenta, in varsta de 50de.

Cea mai buna supa de fasole din lume. Reteta secreta a unui bucatar celebru

V-ati intrebaat vreodata ce gatesc bucatarii Michelin in propria lor casa? Acum ca au petrecut mai mult timp acasa, cativa dintre ei si-au dezvaluit preparatele preferate de pregatit in propria bucatarie, noteaza Business Insider. Cum se prepara mai buna supa de fasole din lume De altfel,proprietarul si bucatarul restaurantului Michelin Bresca prefera un mic-dejun rapid .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )