Libnet.ro
UNICEF

14:45

Jandarmeria, Dragnea, Tariceanu, Firea si Carmen Dan, reclamati la CNCD de catre protestatari

Hotnews Hotnews,
 Jandarmeria, Dragnea, Tariceanu, Firea si Carmen Dan, reclamati la CNCD de catre protestatari

Mai multi protestatari prezenti frecvent in Piata Victoriei au depus plangere la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) impotriva Jandarmeriei, a primarului Gabriela Firea, dar si a lui Liviu Dragnea pentru ca din cauza lor ar fi discriminati atunci cand sunt amendati pentru lozinci, scrie Mediafax. continuă pe Hotnews

Carmen Dan, gafa n videoconferinta cu prefectii: Ministrul a confundat Buzaul cu Covasna / Ce explicatii da Ministerul

Ministrul de interne, Carmen Dan, a comis o gafa in videoconferinta de duminica in care a chemat la ordine prefectii judetelor vizate de avertizarile meteorologice. Dan a confundat Buzaul cu judetul Covasna, fiind atentionata de prefecti. Ulterior, MAI a precizat ca de fapt Carmen Dan se referea la depresiunea Buzaului, nu la localitate.

Gafa a lui Carmen Dan in videoconferinta cu prefectii. Doamna ministru, intorsura nu este la noi, ci la Covasna

Ministrul Carmen Dan a declarat ca peste 21. 000 de angajati ai MAI sunt mobilizati pentru a interveni in zonele cu risc de inundatii si le-a atras atentia prefectilor judetelor vizate ca nu au finalizat nici pana acum evaluarile dupa ploile de saptamana trecuta. in timpul video conferintei, Carmen Dan s-a incurcat spunand ca intorsura Buzaului e in Buzau, aceasta fiind corectata de reprezentantii autoritatilor din acest judet.

Bancul lui Marian Godina dupa gafa lui Carmen Dan: Crocodilul e pasare

Dupa episoadelesupprefect si pronume, Carmen Dan iar s-a facut de ras. De data aceasta, in cadrul unei videconferinte cu prefectii, Ministrului de Interne i s-a adresat prefectului din Buzau cu.

Bancul lui Marian Godina dupa gafa lui Carmen Dan cu intorsura Buzaului: Crocodilul e pasare

Marian Godina a postat pe pagina sa de Facebook un banc referitor la gafa facuta de ministrul Carmen Dan, care a plasat localitatea intorsura Buzaului in judetul gresit.

Carmen Dan, gafa in videoconferinta cu prefectii

Ministerul Afacerilor Interne a facut precizari dupa ce ministrul Carmen Dan a intrebat autoritatile din judetul Buzau daca au verificat intorsura Buzaului din punct de vedere al situatiei inundatiilor, moment in care a fost corectata si i s-a spus ca localitatea se afla in judetul Covasna. Potrivit Ministerului, aceasta s-a referit la depresiunea intorsura Buzaului, nu la localitate, care se afla in competenta Administratiei Bazinale de Apa Buzau - Ialomita, conform News. ro.

Carmen Dan, gafa n videoconferinta cu prefectii: Ministrul a confundat Buzaul cu Covasna

Ministrul de interne, Carmen Dan, a comis o gafa in videoconferinta de duminica in care a chemat la ordine prefectii judetelor vizate de avertizarile meteorologice. Dan a confundat Buzaul cu judetul Covasna, fiind atentionata de prefecti.

Ministrul de Interne NU STIE geografie. Unde se afla intorsura Buzaului, in ROMANIA PARALELA a lui Carmen Dan

Gafa de proportii a Ministrului de Interne, la videoconferinta cu prefectii. Carmen Dan i s-a adresat prefectului din Buzau cu privire la situatia de la intorsura Buzaului, desi orasul se afla in judetul.

Ministrul de Interne NU STIE geografie. Unde se afla intorsura Buzaului, in ROMANIA PARALELA a lui Carmen Dan (VIDEO)

Gafa de proportii a Ministrului de Interne, la videoconferinta cu prefectii. Carmen Dan i s-a adresat prefectului din Buzau cu privire la situatia de la intorsura Buzaului, desi orasul se afla in judetul.

Gafa a lui Carmen Dan in videoconferinta cu prefectii. Doamna ministru, intorsura nu este la noi, ci la Covasna. Reactia MAI

Ministrul Carmen Dan a declarat ca angajatii MAI sunt mobilizati pentru a interveni in zonele cu risc de inundatii si le-a atras atentia prefectilor judetelor vizate ca nu au finalizat nici pana acum evaluarile dupa ploile de saptamana trecuta. in timpul video conferintei, Dan s-a incurcat spunand ca intorsura Buzaului e in Buzau. Dupa aceasta gafa, MAI a dat un comunicat in care a precizat faptul ca a fost o eroare de interpretare.

Carmen Dan: Sunt pregatiti sa intervina in zonele afectate de inundatii 21.000 de jandarmi si politisti, echipati cu peste 7.400 de utilaje

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a convocat duminica comandamentul de inundatii in sistem de videoconferinta cu autoritatile locale din judetele aflate sub avertizari meteorologice, anuntand ca sunt pregatiti sa intervina pentru a ajuta oamenii 21. 000 de jandarmi si politisti, echipati cu peste 7. 400 de utilaje.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2509 seconds )