Libnet.ro
UNICEF

05:45

Jandarmeria: Echipajul narmat de la protestul din Piata Victoriei face parte dintr-o structura antiterorista. Prezenta lui e obligatorie la manifestatii

Hotnews Hotnews,
 Jandarmeria: Echipajul narmat de la protestul din Piata Victoriei face parte dintr-o structura antiterorista. Prezenta lui e obligatorie la manifestatii

Jandarmeria Bucuresti precizeaza ca echipajul inarmat de la protestul din Piata Victoriei, care apare intr-o fotografie care circula in mediul online, face parte dintr-o structura antiterorista a carei prezenta este obligatorie la astfel de manifestari, relateaza news. ro. continuă pe Hotnews

Acuzatii GRAVE dupa protestul din Piata Victoriei. Jandarmii au venit inarmati cu pistoale-mitraliera de tip UZI (FOTO)

Acuzatii grave la adresa Ministerului Afacerilor Interne MAI) si a Jandarmeriei Romane, dupa protestul antiguvernamental de sambata din Piata Victoriei din Capitala, la care au participat cateva mii de.

Mihai Sora, fotografiat in metrou, in timp ce se indrepta spre protestul din Piata Victoriei

Mihai Sora a fost fotografiat sambata seara in metrou, in timp ce se indrepta spre protestul din Piata Victoriei.

Reactia Jandarmeriei dupa ce au aparut fotografii cu echipajul inarmat la protestul din Piata Victorei

Jandarmeria Bucuresti precizeaza ca echipajul inarmat de la protestul din Piata Victoriei, care apare intr-o fotografie care circula in mediul online, face parte dintr-o structura antiterorista a carei prezenta este obligatorie la astfel de manifestari.

Malin Bot, agresat de jandarmi la protestele din Piata Victoriei: M-au bruscat, m-au lovit. Nici nu m-au lasat sa intru in Piata Victoriei (VIDEO)

Un nou scandal cu Malin Bot, de data aceasta la protestele antiguvernamentale de sambata din Piata Victoriei. Jurnalistul a fost retinut de jandarmi si dus la Sectia 5 de Politie pentru a fi.

Amenzi de peste 9.000 de lei pentru protestatarii din Piata Victoriei

Jandarmii au condus sase persoane dintre protestatarii din Piata Victoriei la sectia de Politie, duminica seara, acestea fiind amendate cu suma totala de 9. 100 de lei, scrie news. ro.

Anuntul facut de Jandarmeria Bucuresti. De ce jandarmii au fost inarmati cu pistoale-mitraliera la protestul din Piata Victoriei

Jandarmeria Capitalei precizeaza, in legatura cu informatiile aparute in mass-media si mediul online privind prezenta unor jandarmi inarmati la protestul din Piata Victoriei, ca echipajul respectiv face.

Sase protestatari ridicati de jandarmi si amenzi de 9.100 de lei in timpul protestului din Piata Victoriei. Am fost agresat si lipsit ilegal de libertate

Jandarmii au condus sase persoane dintre protestatarii din Piata Victoriei la sectia de Politie, sambata seara, acestea fiind amendate cu suma totatala de 9. 100 de lei.

UPDATE Sase protestatari ridicati de jandarmi si amenzi de 9.100 de lei in timpul protestului din Piata Victoriei. De ce au fost jandarmii inarmati

Jandarmii au condus sase persoane dintre protestatarii din Piata Victoriei la sectia de Politie, sambata seara, acestea fiind amendate cu suma totatala de 9. 100 de lei.

Manifestantii au inceput sa plece din Piata Victoriei

Update:Sute de persoane au iesit in strada, sambata seara, in marile orase din tara pentru a protesta fata de modificarea legilor justitiei si impotriva coalitiei de guvernare. Aproximativ 500.

Amenzi de peste 9.000 de lei si sase persoane conduse la politie in urma protestelor din Piata Victoriei

Un numar de sase persoane au fost conduse la sectia de politie si au fost aplicate sapte sanctiuni contraventionale in valoare de peste 9. 000 de lei pe durata protestelor care au avut loc sambata seara in Bucuresti, a informat Jandarmeria.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )