Libnet.ro
UNICEF

20:45

Jandarmeria Romana, reactie dupa violentele de la mitingul diasporei: Interventia a fost justificata

Antena3 Antena3,
Jandarmeria Romana, reactie dupa violentele de la mitingul diasporei: Interventia a fost justificata

Reprezentantii Jandarmeriei Romane vor sustine, sambata, la ora 10,15, o conferinta de presa despre evenimentele violente petrecute cu ocazia mitingului. in curs de actualizare . continuă pe Antena3

Jandarmeria Romana, prima reactie dupa violentele de la mitingul diasporei

Reprezentantii Jandarmeriei Romane vor sustine, sambata, la ora 10,15, o conferinta de presa despre evenimentele violente petrecute cu ocazia mitingului. in curs de actualizare .

Klaus Iohannis, o noua reactie dupa violentele de la proteste. Noi critici la adresa Jandarmeriei. Apel la revolta catre membrii PSD in interiorul partidului

Klaus Iohannis reactioneaza din nou dupa violentele de la protestele de vineri seara. Ataca dur Jandarmeria si le cere pesedistilor sa scape de actuala lor conducere. Presedintele Romaniei, domnul.

Jandarmeria, EXPLICATII HALUCINANTE dupa violentele din Piata Victoriei: Cei care au ales sa ramana si-au asumat aceste riscuri (VIDEO)

Explicatii halucinante ale Jandarmeriei dupa interventia in forta din Piata Victoriei. Cine a ramas in zona, si-a asumat riscul, spun reprezentantii fortelor de ordine. Mai mult, purtatorul de.

Mircea Diaconu, reactie dupa violentele de la protest: Nu am vazut asa ceva decat la maidanezi

Europarlamentarul Mircea Diaconu spune ca violentele de la protestul diasporei nu au parut spontane, iar cei care au atacat jandarmii aveau comportamentul unor trupe paramilitare. Protestele sunt un mijloc.

Lider ALDE, reactie dupa violentele de la protest: Sunt rodul unei campanii de instigare si dezinformare

Vicepresedintele ALDE Andrei Gerea a afirmat, sambata, ca evenimentele care au avut loc vineri seara in fata Guvernului sunt regretabile, adaugand ca este pacat ca un protest pasnic a fost confiscat politic.

Klaus Iohannis, o noua reactie dupa VIOLENTELE din Piata Victoriei: Carmen Dan sa-si asume responsabilitatea pentru modul in care a gestionat situatia

Presedintele Klaus Iohannis cere ministrului de Interne Carmen Dan sa-si asume responsabilitatea pentru modul in care a gestionat situatia din timpul protestelor violente care au avut loc vienri seara in Piata.

VIDEO Mitingul Diasporei, aproape 100.000 de oameni la protest / Jandarmeria a intervenit n forta pentru evacuarea pietei / Iohannis: Interventia Jandarmeriei, puternic disproportionata

000 de oameni au venit, vineri, in Piata Victoriei, la mitingul Diasporei. Printre protestatarii pasnici si-a facut aparitia grupuri de huligani care au provocat incidente violente cu jandarmii care au folosit gaze lacrimogene masiv, iar in jurul orei 23. 00 au intervenit in forta pentru evacuarea pietei. Jandarmii au lovit de-a valma si manifestantii pasnici, care se deplasau cu mainile ridicate. in timpul incidentelor doi jandarmi, barbat si femeie, au fost prinsi de un grup de huligani si batuti. Doi manifestanti au intervenit facand scut in apararea celor doi. Potrivit Jandarmeriei, femeia a fost internata cu suspiciune de fractura de coloana cervicala. Peste 200 de persoane au avut nevoie de asistenta medicala. ------------------------01:38 Jurnalistul HotNews Robert Mihailescu a fost lovit cu pumnii si picioarele de jandarmi la mitingul Diasporei din Piata Universitatii, in timp ce transmitea interventia in forta a jandarmilor impotriva manifestantilor. 00:41Jandarmeria Romana informeaza ca femeia jandarm, lovita de huligani, a fost internata cu suspiciunea de fractura la coloana cervicala00:29Jandarmii au intrat pe cai in Piata Victoriei, in aplauzele ironice a celor ramasi in Piata. Se scandeaza rusine!23:55 Un incendiu a izbucnit in zona bulevardului Banu Manta. 23:45Au loc ciocniri cu jandarmii in continuare pe strazile adiacente, desi majoritatea oamenilor pleaca. Pe Buzesti si Titulescu bubuie petarde si grenade lacrimogene. Multi oameni sunt pe Bd. Mihalache si scandeaza Nu plecam23:35 Presedintele Klaus Iohannis condamna interventia brutala a Jandarmilor, pe care o considera disproportionata.

LIVEVIDEO Mitingul Diasporei, aproape 100.000 de oameni la protest / Jandarmeria a intervenit n forta pentru evacuarea pietei / Iohannis: Interventia Jandarmeriei, puternic disproportionata

000 de oameni au venit, vineri, in Piata Victoriei la mitingul Diasporei. Printre protestatarii pasnici si-a facut aparitia grupuri de ultrasi care au provocat incidente violente cu jandarmii care au folosit gaze lacrimogene masiv, iar in jurul orei 23. 00 au intervenit in forta pentru evacuarea pietei. Peste 200 de persoane au avut nevoie de asistenta medicala. ------------------------23:55 Un incendiu a izbucnit in zona bulevardului Banu Manta. 23:45Au loc ciocniri cu jandarmii in continuare pe strazile adiacente, desi majoritatea oamenilor pleaca. Pe Buzesti si Titulescu bubuie petarde si grenade lacrimogene. Multi oameni sunt pe Bd. Mihalache si scandeaza Nu plecam23:35 Presedintele Klaus Iohannis condamna interventia brutala a Jandarmilor, pe care o considera disproportionata. 23:32 Potrivit Digi24, doua pistoale ar fi fost furate de la jandarmi. 23:22 Piata Victoriei a fost evacuata. Oamenii au fost impinsi catre strazile adiacente. 23:10 Jandarmeria intervine in forta pentru evacuarea pietei. Se folosesc gaze lacrimogene si tunul de apa. 23:08Doi jandarmi, o femeie si un barbat, au fost prinsi de ultrasi care au inceput sa-i loveasca. Doi manifestanti au incercat sa-i protejeze, acoperind cu trupurile lor jandarmii.

LIVEVIDEO Mitingul Diasporei. Peste 80.000 de oameni, n Piata Victoriei / Incidente violente ntre protestatari si jandarmii care au folosit masiv gaze lacrimogene / Jandarmeria anunta ca va interveni n forta: Cele trei semnale luminoase de avertizare au

Peste 80. 000 de persoane protesteaza in Piata Victoriei la Mitingul Diasporei. in cursul serii in zona au avut confruntari violente intre protestatari si jandarmii care au folosit masiv gazele lacrimogene. Jandarmeria a anuntat ca se pregateste sa intervina pentru restabilirea ordinii publice. Peste 200 de persoane au avut nevoie de asistenta medicala. ------------------------22:45Fostul ministru al Culturii, Vlad Alexandrescu, a anuntat pe Facebook ca fiica sa a fost luata de SMURD, piezandu-si cunostinta din cauza gazelor lacrimogene. 22:35 Masina cu tunuri de apa a fost adusa in fata Guvernului. 22:34in total, pana la ora 22. 00, peste 200 de persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale. 22:26 in Piata jandarmii folosesc din nou gazele lacrimogene. 22:19 Jandarmeria Romana anunta ca se va interveni in Piata Victoria pentru restabilirea ordinii publice in zona de desfasurare a protestului. 22:13Violentele continua in Piata Victoriei. Se arunca cu pietre si bucati din bordurile sparte inspre jandarmi. 22:12VIDEO Momentul in care jandarmii folosesc masiv gazele lacrimogene in Piata Victoriei21:45 Statia de metrou Piata Victoriei s-a redeschis. 21:40Pana la aceasta ora, numarul total al interventiilor echipajelor medicale a ajuns la 172. 21:26in zona Piata Victoriei sunt aproape 80. 000 de persoane. Multimea este masata in Piata si pe bulevardele adiacente: Lascar Catargiu, Aviatorilor, Kiseleff, Iancu de Hunedoara, Buzesti. 21:06Noi confruntari intre unii protestatari si jandarmi. Au fost aruncate petarde. Jandarmii intervin. Pe cladirile din zona se proiecteaza Fara violenta!21:00in Piata Victoriei, oamenii au aprins lanternele telefoanelor. 20:50Jandarmeria informeaza ca la mitingul din Piata Victoriei au ajuns si membrii galeriilor de fotbal, cerand protestatarilor sa se delimiteze de acestia. 20:47in ciuda tensiunilor, manifestatii nu pleaca din Piata. Mai mult, oamenii continua sa vina in zona de pe bulevardele adiacente.

Jandarmeria se pregateste de mitingul diasporei: Nu vom accepta niciun fel de insubordonare civica

Jandarmeria Romana a organizat joi dimineata o conferinta de presa in care a prezentat felul in care fortele de ordine sunt pregatite pentru mitingul diasporei ce urmeaza sa aiba loc vineri seara in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )