Libnet.ro
UNICEF

06:15

Jandarmii au dispersat multimea din fata Guvernului: toata Piata Victoriei a fost acoperita cu gaze lacrimogene

Adevărul Adevărul,
Jandarmii au dispersat multimea din fata Guvernului: toata Piata Victoriei a fost acoperita cu gaze lacrimogene

Huligani cu tricourile trase pe cap au aruncat cu obiecte contondente spre jandarmi, iar fortele de ordine au tras gaze lacrimogene in sus, fumul raspandind-se in toata Piata Victoriei. Jandarmii au intrat in manifestanti, mare parte din Piata golindu-se. continuă pe Adevărul

PROTEST DIASPORA. Violente in Piata. Jandarmii disperseaza multimea cu gaze lacrimogene

46: Jandarmii au inceput sa disperseze multimea cu gaze lacrimogene. Daca pana acum acestea au fost folosite intr-un perimetru restrans, acum acestea au fost imprastiate si spre centrul.

LIVEVIDEO Mitingul Diasporei. Incidente n Piata Victoriei: Manifestantii au fortat cordonul de jandarmi din fata Guvernului / Jandarmii au folosit gaze lacrimogene, trafic blocat

Dupa sase ore de proteste in Piata Victoriei, au avut loc si primele incidente intre participantii la mitingul Diasporei si jandarmi. Manifestantii au fortat cordonul din fata sediului Guvernului, fortele de ordine folosind gaze lacrimogene. in Piata au fost dislocati jandarmi echipati de interventie. Traficul este blocat in zona, pe bulevardele Kiseleff si Aviatorilor. in acest moment, numarul protestatarilor este de aproape 1. -----------15:55 Noi incidente in fata Guvernului. Jandarmii au incercat sa stranga perimetrul si sa impinga oamenii spre centrul pietei. Mai multi protestatari arunca cu sticle de apa spre jandarmi. Jandarmii au dat din nou cu gaze iritante16. 48 Situatia este tensionata. ) Nu ne dorim niciunfel de incidente, de confruntari, a declarat, purtatorul de cuvant al Jandarmeriei16:42 Marturiile protestatarilor. Carmen, 29 de ani, Munchen - Din Germania am venit, am 29 de ani lucrez la Google ca designer. Am venit sa dau jos guvernul, sa se faca anticipate, sa facem ceva16:22Incidente in Piata Victoriei. Manifestantii au fortat cordonul de jandarmi din fata Guvernului. Fortele de ordine au folosit gaze lacrimogene. Traficul e blocat spre bd. Aviatorilor. 53 Incident in grupul de protestatari care sta langa Antipa. Un tanar a venit cu catuse la protest, iar jandarmii i-au cerut sa le dea jos ca nu are voie cu ele15:06FOTOGALERIE Primele ore ale protestului din Piata Victoriei.

PROTEST DIASPORA. Jandarmii disperseaza multimea cu gaze lacrimogene si semnalizeaza o posibila interventie in forta

46: Jandarmii au inceput sa disperseze multimea cu gaze lacrimogene. Daca pana acum acestea au fost folosite intr-un perimetru restrans, acum acestea au fost imprastiate si spre centrul.

Miting al diasporei in Piata Victoriei

Mii de romani care lucreaza peste hotare sunt asteptati, astazi, in Piata Victoriei, la primul miting organizat in tara de reprezentantii diasporei. Protestul a fost initiat pe retelele de socializare in urma cu trei luni, iar la el s-au raliat foarte multi dintre romanii care traiesc si muncesc in Italia, Spania, Germania, Marea Britanie, Irlanda si Franta. Coloane de zeci de masini cu steaguri tricolore au intrat in tara in ultimele doua zile pe la vamile de la granita cu Ungaria si toti cei aflati in autoturisme au declarat ca vor fi prezenti, astazi, la mitingul din fata guvernului pentru ca este nevoie de o schimbare. De exemplu, luni, reprezentantii Politiei de Frontiera Arad au declarat ca aproximativ 121. 000 de persoane au tranzitat cel mai mare punct de control de la granita cu Ungaria, Nadlac II, dintre care peste 70. 000 au fost pe sensul de intrare in Romania. Prin punctele de frontiera au trecut, miercuri, peste 221. 700 de persoane, atat pe sensul de intrare, cat si pe cel de iesire din tara, si aproximativ 53. 000 de mijloace de transport, potrivit site-ului Politiei de Frontiera.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )