Libnet.ro
UNICEF

08:30

Un japonez in varsta de 105 ani a stabilit un nou record mondial: cel mai in varsta sprinter (VIDEO)

B1 B1,
Un japonez in varsta de 105 ani a stabilit un nou record mondial: cel mai in varsta sprinter (VIDEO)

Un japonez in varsta de 105 ani a stabilit un nou record mondial pentru cel mai in varsta sprinter, reusind sa treaca linia de sosire la competitia de 100 metri, la doar 42,22 secunde de la start, potrivit. continuă pe B1

Un japonez de 105 ani a stabilit un nou record de viteza si nu este multumit

Instagram depaseste un nou record de popularitate

Este surprinzator numarul celor care folosesc obsesiv Instagram, iar reteaua de socializare se poate mandri cu depasirea unui nou prag de popularitate. Au trecut aproape 9 luni de cand cei de la Instagram se mandreau cu depasirea pragului de 300 de milioane de utilizatori. La momentul respectiv, reteaua de socializare devenise deja o componenta a [] Instagram depaseste un nou record de popularitate Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Un nou record de teleportare cuantica. Despre ce este vorba

Oamenii de stiinta au reusit sa teleporteze fotoni de-a lungul unor cabluri de fibra optica la distanta de 102 kilometri, de peste patru ori mai departe decat precedentul record.

Avem un nou campion mondial la box. MihaiNistor a cucerit centura Aiba Pro Boxing, intr-o gala gazduita de Hamburg

Pugilistul Mihai Nistor l-a invins, marti, intr-o gala care a avut loc la Hamburg, pe germanul Erik Pfeifer, prin KO tehnic in repriza a noua, romanul devenind campion mondial AIBA Pro Boxing, la caregoria supergrea +91 de kilograme).

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )