Libnet.ro
UNICEF

19:45

Japonia, din nou in recesiune

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Japonia, din nou in recesiune

Japonia, a treia mare economie mondiala, a reintrat in recesiune in trimestrul al treilea din 2014, evolutie ce a surprins pietele in mod neplacut. continuă pe Ziarul Bursa

Europa s-ar putea PRABUSI din nou in CRIZA. Anuntul a fost facut de unul din cei mai importanti lideri

Premierul britanic David Cameron a avertizat luni, la summit-ul G20 care are loc in Australia, la Brisbane, ca zona euro se clatina si este posibila o noua perioada de recesiune, cu o rata ridicata a somajului, la.

Din nou in gura presei britanice: Planurile nerusinate ale unui roman de a profita de sistemul britanic de asistenta sociala, prin care va incasa 25.000 de lire

Un nou caz cu o familie de imigranti romani in Marea Britanie a ajuns in vizorul presei londoneze. Un imigrant roman care lucreaza in Marea Britanie intentioneaza sa isi aduca familia in aceasta tara si sa ceara indemnizatii sociale in valoare de 25. 000 de lire 31. 000 de euro), cazul fiind criticat dur de un deputat britanic si de publicatia Daily Mail, care denunta un comportament nerusinat.

A patit-o din nou! Jennifer Lawrence, gafa vestimentara la premiera

Ca de obicei, a fost laudata pentru felul in care a aparut pe covorul rosu din Los Angeles, dar Jennifer Lawrence are de ce sa se rusineze: a comis o gafa vestimentara.

VIDEO. Clujenii au iesit din nou in strada. 100 de oameni s-au strans deja in Piata Unirii

Umilintele la care sunt supusi romanii din Diaspora care vor sa voteze i-au scos in strada pe clujeni. Nu putem sa acceptam bataia de joc la care sunt supusi prietenii nostri din strainatate. Nu este normal ca cineva sa le transforme dorinta de a vota in ceva imposibil, a spus un protestatar.

Reghin: Dosar penal pentru un barbat care a votat, iar apoi a intrat in cabina din nou, cu fiica sa

Un barbat din Reghin, judetul Mures, are dosar penal pentru tentativa de frauda la vot, intrucat membrii unei sectii de votare au observat ca, dupa ce si-a exercitat dreptul de vot, acesta a revenit impreuna.

Cluj: Stampila disparuta in turul I de la o sectie, adusa de o batrana care a venit din nou la vot

O stampila cu mentiunea Votat, care a disparut la primul tur al alegerilor prezidentiale de la sectia de votare nr. 2 din Cluj-Napoca, a fost adusa, duminica, de o batrana de 84 de ani, care a venit sa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )