Libnet.ro
UNICEF

01:05

Japonia a testat un tren de mare viteza capabil sa ajunga la 360 de km/h

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Japonia a testat un tren de mare viteza capabil sa ajunga la 360 de km/h

Un prototip al urmatoarei generatii de trenuri de mare viteza Shinkansen a fost testat joi in prezenta presei si a atins 320 de kilometri pe ora, viteza maxima pentru actualele modele Shinkansen, transmite AFP. continuă pe Wall-Street Ro

VIDEO Japonia incepe testarea noii generatii de trenuri de mare viteza

Alfa-X este primul din noua generatie de trenuri de mare viteza ale Japoniei, pe care tara vrea sa o implementeze in anul 2030.

Ungaria verifica daca este viabila constructia unei linii de mare viteza Budapesta - Varsovia

Companiile care vor realiza studiul de fezabilitate pentru propusa cale ferata de mare viteza dintre Budapesta si Varsovia au fost desemnate de Agentia de dezvoltare a infrastructurii din Ungaria. Cele patru.

Ungaria vrea sa vada daca este viabila constructia unei linii de mare viteza Budapesta - Varsovia

Agentia de dezvoltare a infrastructurii din Ungaria a desemnat companiile care vor realiza studiul de fezebilitate pentru propusa cale ferata de mare viteza dintre Budapesta si Varsovia. intre cele doua orase sunt 800 km si calatoria poate dura intre 9 ore si jumatate si 14 ore. O propunere este si constructia unor linii care sa permita viteze de peste 300 km/h, dar probabil ca proiectul ar costa enorm. O varianta ar fi, cum au aratat consultanti din Polonia, sa se aleaga un proiect mai ieftin care sa scada insa timpii de parcurs la 5 ore - 5 ore 30 min.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1926 seconds )