Libnet.ro
UNICEF

07:45

Jay Leno a parasit Tonight Show: Urmatoarea emisiune, prezentata de Jimmy Fallon

B1 B1,
Jay Leno a parasit Tonight Show: Urmatoarea emisiune, prezentata de Jimmy Fallon

Legenda televiziunii americane ce a condus timp de 22 ani emisiunea The Tonight Show a postului NBC, Jay Leno, a parasit scena, joi noapte, urmand sa fie inlocuit cu Jimmy Fallon, relateaza AFP. La editia de . continuă pe B1

Jay Leno si-a luat la revedere, prezentand pentru ultima data The Tonight Show: Au fost cei mai minunati 22 ani din viata mea

Jay Leno si-a luat la revedere intr-o nota emotionanta de la telespectatorii The Tonight Show, joi seara, prezentand pentru ultima data aceasta emisiune a postului TV NBC, intr-o editie in care celebrul prezentator a fost omagiat de Billy Crystal si de o pleiada de vedete.

Dupa 22 de ani de emisiune, Jay Leno a spus ADIO! Cine va prezenta de acum inainte The Tonight Show

Jay Leno si-a luat la revedere intr-o nota emotionanta de la telespectatorii The Tonight Show, joi seara, prezentand pentru ultima data aceasta emisiune a postului TV NBC, intr-o editie in care celebrul .

Ultimul 'Tonight Show' pentru Jay Leno

Jay Leno, legenda televiziunii americane ce a condus timp de aproape 22 de ani foarte populara emisiune 'The Tonight Show' a postului NBC, paraseste scena, urmand sa fie inlocuit de actorul de comedie Jimmy Fallon, relateaza AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )