Libnet.ro
UNICEF

01:05

Jay Z a strans noua nominalizari la Premiile Grammy. ...

România Liberă România Liberă,
Jay Z a strans noua nominalizari la Premiile Grammy. ...

Rapperul Jay Z conduce in topul nominalizarilor pentru cea de-a 56-a editie a premiilor Grammy, care recompenseaza in fiecare an, in Statele Unite, cei mai buni artisti din industria muzicala, la 81 de categorii, de la pop la country, de la jazz la gospel, trecand prin muzica latino sau muzica lumii. Jay Z a strans noua nominalizari la premiile care se vor acorda pe 26 ianuarie, la Los Angeles. Kendrick Lamar, Macklemore Ryan Lewis, Pharrell si Justin Timberlake au primit cate sapte . continuă pe România Liberă

Jay Z a strans noua nominalizari la Premiile Grammy.

Rapperul Jay Z conduce in topul nominalizarilor pentru cea de-a 56-a editie a premiilor Grammy, care recompenseaza in fiecare an, in Statele Unite, cei mai buni artisti din industria muzicala, la 81 de categorii, de la pop la country, de la jazz la gospel, trecand prin muzica latino sau muzica lumii. Jay Z a strans noua nominalizari la premiile care se vor acorda pe 26 ianuarie, la Los Angeles. Kendrick Lamar, Macklemore Ryan Lewis, Pharrell si Justin Timberlake au primit cate sapte .

Jay Z a primit cele mai multe nominalizari la premiile Grammy 2014

Rapperul Jay Z a primit cele mai multe nominalizari la premiile Grammy 2014, insa artisti mai putin cunoscuti, precum Lorde, Kendrick Lamar si Macklemore Ryan Lewis, se numara printre cei nominalizati.

Jay Z, cele mai multe nominalizari pentru Grammy 2014. Vezi LISTA COMPLETA

Jay Z, unul dintre cei mai importanti artisti hip-hop din lume, a primit cele mai multe nominalizari la premiile Grammy 2014, insa artisti mai putin cunoscuti, precum Lorde, Kendrick Lamar si Macklemore .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )