Libnet.ro
UNICEF

12:00

Jean-Claude Juncker: Dupa Marea Britanie, nicio alta tara nu va mai parasi UE

Hotnews Hotnews,
 Jean-Claude Juncker: Dupa Marea Britanie, nicio alta tara nu va mai parasi UE

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, nu este ingrijorat de posibilitatea ca, dupa Marea Britanie, si alte tari sa paraseasca Uniunea Europeana, deoarece Brexitul le va face sa inteleaga ca iesirea din UE nu este o optiune buna, transmite Agerpres. continuă pe Hotnews

Dupa Marea Britanie, nicio alta tara nu va mai parasi UE

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, nu este ingrijorat de posibilitatea ca, dupa Marea Britanie, si alte tari sa paraseasca Uniunea Europeana, deoarece Brexitul le va face sa inteleaga ca iesirea din UE nu este o optiune buna, informeaza Reuters.

Jean-Claude Juncker: Niciun alt stat nu va parasi UE dupa ce se vor vedea efectele Brexit

Jean-Claude Juncker, presedintele Comisiei Europene, este convins ca nicio alta tara nu va mai iesi din Uniunea Europeana dupa ce se vor observa efectele asupra Marii Britanii post-Brexit, informeaza site-ul agentiei Reuters, via Mediafax.

Jean-Claude Juncker il avertizeaza pe Donald Trump: Un conflict comercial cu Uniunea Europeana ar crea probleme Statelor Unite

Un razboi comercial intre Uniunea Europeana si Statele Unite ar fi in dezavantajul ambelor parti, atrage atentia Jean-Claude Juncker, presedintele Comisiei Europene.

Dacian Ciolos se intalneste, luni, cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker

Presedintele Comisiei Europene CE), Jean-Claude Juncker, are programata, luni, o intrevedere cu fostul prim-ministru al Romaniei, Dacian Ciolos, intalnirea aparand pe programul oficial al presedintelui CE.

Sase romani, autori a 11 jafuri in Marea Britanie, condamnati la peste sase ani de inchisoare. Ei furasera in valoare de peste 3 milioane euro

Membrii unei bande formata din sase cetateni romani, autori ai unor jafuri in Marea Britanie, in valoare de peste trei milioane de euro, au fost condamnati la inchisoare intre sase ani si jumatate si opt ani si doua luni in Marea Britanie.

Sase membri ai Academiei infractorilor, condamnati pentru 11 jafuri in Marea Britanie

Sase romani au fost condamnati in total la 47 de ani de inchisoare pentru jafuri in valoare de trei milioane de lire sterline, aproape 3,5 milioane de euro) in Marea Britanie, in perioada noiembrie 2015-septembrie 2016, in care au folosit baroase si au incendiat masini pentru a bloca interventia politiei, scrie Daily Mail.

Lidera Frontului National, Marine Le Pen: Marea Britanie a aratat Frantei cum sa paraseasca Uniunea Europeana

Marea Britanie a aratat celorlalte state cum sa paraseasca blocul comunitar, a declarat sefa Frontului National, Marine Le Pen, candidata la alegerile prezidentiale din Franta, transmite Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )