Libnet.ro
UNICEF

06:15

Jean-Marie Le Pen, dat afara din Frontul National, si-a facut propriul partid

B1 B1,
Jean-Marie Le Pen, dat afara din Frontul National, si-a facut propriul partid

Jean-Marie Le Pen, expulzat din Frontul National fondat chiar de el, a lansat sambata alta formatiune. Reuters noteaza ca prin acesta actiune, acesta acutizeaza disputa de familie pe care o are cu fiica sa. continuă pe B1

Povestea romanului care a pierdut o afacere in Franta pe criterii de nationalitate. Dupa o zi, ne-au dat afara de pe santier

Eusebiu Cusnir 40 de ani), proprietarul companiei Trepte Events din Brasov, a povestit in permiera pentru Adevarul Financiar modul in care, saptamana trecuta, Partidul Socialist din Franta a rupt contractul cu firma sa pe criterii de nationalitate.

Doina Gradea, despre inceputurile lui Catalin Maruta in Pro TV: Tot timpul ii era teama ca va fi dat afara. Ma intreba oare ce zice domnul Sarbu?

Doina Gradea, fosta asistenta personala a lui Adrian Sarbu, continua seria dezvaluirilor din interiorul postului Pro TV, povestind intr-un text scris pe blog cum a ajuns Catalin Maruta sa aiba propria emisiune, dar si cum erau selectate vedetele televiziunii astfel incat sa transmita spiritul Pro.

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )