Libnet.ro
UNICEF

11:45

Jeff Bezos a devenit cel mai bogat om din istoria moderna

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Jeff Bezos a devenit cel mai bogat om din istoria moderna

Jeff Bezos, fondatorul si directorul general al gigantului american de e-commerce Amazon. com Inc. a devenit in mod oficial cel mai bogat om din istoria moderna, cu o avere de 150 de miliarde de dolari, in termeni ajustati la inflatie, conform indicelui Bloomberg Billionaires. continuă pe Ziarul Bursa

Jeff Bezos devine cel mai bogat din istoria moderna a lumii, cu o avere de 150 mld. dolari

Averea lui Jeff Bezos a depasit pragul de 150 mld. de dolari saptamana aceasta, fondatorul Amazon devenind astfel cel mai bogat om din istoria moderna a lumii. Averea lui Bezos este cu aproximativ 55 mld. de dolari mai mare decat cea a fondatorului.

Jeff Bezos a devenit cel mai bogat om din istoria recenta

Cu o avere de 150 de miliarde de dolari, in termeni ajustati la inflatie, Jeff Bezos a devenit in mod oficial cel mai bogat om din istoria recenta, in ziua evenimentului comercial Amazon Prime Day, un maraton de cumparaturi online la nivel global.

Jeff Bezos a devenit cel mai bogat om din istoria recenta. insa, la scara intregii istorii, nici nu se apropie de Ginghis Han sau Regele Solomon

Cu o avere de 150 de miliarde de dolari, in termeni ajustati la inflatie, Jeff Bezos a devenit in mod oficial cel mai bogat om din istoria recenta, in ziua evenimentului comercial Amazon Prime Day, un maraton de cumparaturi online la nivel global.

Cine e Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume (si din toate timpurile)

In urma cu aproape 20 de ani, Jeff Bezos era cel mult un om cu o idee. in prezent, este cel mai bogat om din lume cu o performanta care acopera cateva decenii bune de miliardari. Jeff Bezos, fondatorul Amazon, a ajuns cel mai bogat om din lume inainte ca magazinul online sa lanseze campania [].

US Open ofera cele mai mari premii din istoria tenisului: Castigatorii vor lua cu 1 milion de euro mai mult cat a luat Halep la Roland Garros

Premiile oferite la editia din acest an de la US Open vor stabili recordul pentru cele mai mari din istoria tarii. Acest lucru dupa ce organizatorii au decis sa creasca premiul oferit castigatorilor cu 100.

Esec rasunator pentru cel mai scump film din istoria cinematografului chinez / Pelicula a fost retrasa din sali dupa trei zile

Cel mai scump film din istoria cinematografului chinez, o mega-productie cu un buget de 112 milioane de dolari, a fost retras din sali dupa doar trei zile, din cauza unui box-office si unor critici catastrofale, scrie AFP.

Primul 10 din istoria gimnasticii a implinit 42 de ani. Pe 18 iulie 1976, Nadia Comaneci schimba istoria sportului

La 14 ani, Comaneci a devenit o stea a Jocurilor Olimpice de Vara din 1976 de la Montreal. La Jocurile Olimpice de la Montreal, din 1976, Nadia Comaneci a obtinut prima nota de 10 din istoria competitiei, la.

DEZASTRU in cinematografie: Cel mai scump film din istoria CHINEI, retras din sali dupa trei zile

Cel mai scump film din istoria cinematografului chinez, Asura, cu un buget de 112 milioane de dolari, a fost retras din sali dupa doar trei zile. Pelicula a obtinut incasari de doar 48,7 milioane de yuani 6,2.

Thibaut Courtois, cel mai bun portar al CM: Am nchis televizorul n minutul 94 ca sa nu-i vad pe francezi cum sarbatoresc titlul mondial

Belgianul Thibaut Courtois a stins televizorul in minutul 90+4 al finalei Cupei Mondiale, pentru a nu urmari cum sarbatoresc francezii titlul mondial, informeaza lequipe. fr. Din acest motiv, el a ratat si anuntul ca a fost desemnat cel mai bun portar al turneului final.

Piata auto 2018: pariu pe 120.000 de unitati, dupa cel mai bun semestru din ultimii 9 ani

Piata auto a atins cel mai bun nivel din ultimii noua ani, vanzarile de masini noi au crescut cu 33%, la peste 60. 000 de vehicule in prima jumatate a anului 2018, conform unei analize Autovit. ro asupra datelor oferite de Directia Regim Permise de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )