Libnet.ro
UNICEF

17:45

Jeff Bezos da lovitura in plina criza medicala: e prima persoana care ajunge la aceasta avere uriasa

Playtech Playtech,
Jeff Bezos da lovitura in plina criza medicala: e prima persoana care ajunge la aceasta avere uriasa

Jeff Bezos, seful Amazon, a reusit din nou sa dea lovitura in plina criza. A devenit prima persoana din lume care ajunge la aceasta avere uriasa. Amazon, compania condusa de Jeff Bezos, nu. continuă pe Playtech

VIDEO Fondatorul Amazon, Jeff Bezos, primul om cu o avere de 200 de miliarde de dolari

Jeff Bezos l-a depasit, la capitolul avere, pe Bill Gates cu 90 de miliarde de dolari. Averea lui Bezos ar fi fost chiar mai mare daca la divort nu ar fi pierdut 25% din actiunile companiei.

Jeff Bezos, cel mai bogat om care a trait pe Pamant vreodata. Fondatorul Amazon l-a eclipsat pe Bill Gates cu averea sa fabuloasa

Jeff Bezos, fondatorul Amazon, a devenit cel mai bogat om din lume, cu o avere impresionanta de peste200 de miliarde de dolari, depasindu-l astfel pe Bill Gates, creatorul companiei.

Atentie, romani. Bancile se clatina in plina criza sanitara. Ce trebuie sa stie acum toti cei care au cont si card bancar

Pandemia de coronavirus a lovit din plin sistemul bancar. Datele care au fost publicate de BNR aferente finalului de luna iunie indica scaderi ale profitului, profitabilitatii si rentabilitatatii in trimestrul doi al anului. Atentie, romani. Bancile se clatina in plina criza sanitara Este pentru prima data din 2017 pana in prezent cand crete rata creditelor .

Joe Biden il acuza pe Donald Trump ca nu se ocupa de solutii in plina criza de COVID-19

Candidatul democrat in alegerile prezidentiale americane Joe Biden l-a acuzat pe rivalul sau, presedintele republican Donald Trump, de faptul ca doar atinge tangential problema, in plina criza covid-19, inaintea Conventiei republicane.

Trump doar atinge tangential problema in plina criza covid-19, acuza Biden

Candidatul democrat in alegerile prezidentiale americane Joe Biden l-a acuzat pe rivalul sau, presedintele republican Donald Trump, de faptul ca doar atinge tangential problema, in plina criza covid-19, inaintea Conventiei republicane, relateaza AFP, conform news. ro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )