Libnet.ro
UNICEF

17:15

Jeffrey Katzenberg a fost recompensat cu un premiu Oscar onorific pentru activitatile caritabile.

România Liberă România Liberă,
Jeffrey Katzenberg a fost recompensat cu un premiu Oscar onorific pentru activitatile caritabile.

Producatorul de film Jeffrey Katzenberg a primit un Oscar onorific pentru activitatile sale caritabile, la o gala care a avut loc sambata seara, la Los Angeles, si care a marcat debutul sezonului marilor trofee acordate la Hollywood in timpul iernii 2012-2013, titreaza mediafax. The Academy of Motion Picture Arts and Sciences - organizatorul galei Oscar - acorda anual Governors Awards unor personalitati a caror activitate a avut un mare impact asupra industriei cinematografice, informeaza . continuă pe România Liberă

Romtelecom si COSMOTE: Panos Makris a fost numit Director Executiv Comercial pentru Romania

Romtelecom si COSMOTE Romania anunta ca Panos Makris a fost numit, incepand cu 1 decembrie, Director Executiv Comercial pentru tara noastra, transmite un comunicat de presa.

Panos Makris a fost numit director executiv comercial pentru Romtelecom si Cosmote

Romtelecom si Cosmote au anuntat joi ca Panos Makris a fost numit, incepand cu 1 decembrie 2012, director executiv comercial pentru Romania, raportand directorului general al celor doua companii, respectiv lui Stefanos Theocharopoulos. Panos Makris a fost anterior directorul executiv comercial al Cosmote Romania. HotNews. ro a informat in exclusivitate luna trecuta ca grupul elen OTE intentioneaza sa-l numeasca pe Panos Makris ca director general adjunct la Romtelecom, in conditiile in care Deutsche Telekom actionarul majoritar al OTE) ar vrea sa impuna un nou sef peste Romtelecom si Cosmote, in locul lui Stefanos Theocharopoulos.

ştiri din Showbiz

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )